Yandex Metrica

Sitede Ara

ABD'nin Türkiye düşmanlığında yeni hamlesi! Bakın PKK'ya ne verdiler

ABD'nin Türkiye düşmanlığında yeni hamlesi! Bakın PKK'ya ne verdiler

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın 'imdat' çağrısına ABD'den karşılık geldi. Türkiye'nin bölgede hava harekatını engelleyemeyen ABD, PKK'ya hava savunma sistemi gönderdi. Mart ayının ortasında terör örgütüne teslim edilen sistem Gara'ya kuruldu.

Dünya

28.04.2024, 04:52

ABD'nin, DEAŞ'la mücadele bahanesiyle PKK/YPG/SDG terör örgütüne desteği devam ediyor.

Türkiye'nin bölgede hava harekatını engelleyemeyen ABD, PKK'ya 2 adet hava savunma sistemi gönderdi.

Yeni Şafak'ın haberine göre; hava savunma sistemleri, mart ayının ortasında ABD merkezli 2 firma tarafından PKK'ya teslim edildi.

Soykırım ortağı ABD, Netanyahu'dan Refah'a saldırı için söz aldı: 'İsrail bize güvence verdi' Soykırım ortağı ABD, Netanyahu'dan Refah'a saldırı için söz aldı: 'İsrail... Haberi Görüntüle

SAVUNMA SİSTEMLERİ GARA'YA KURULDU

Bununla da yetinmeyen ABD, söz konusu sistemlerde kullanılmak üzere terör örgütü PKK'ya radar, komuta-kontrol ve elektronik harp sistemleri gibi hedefleri imha etmek için kullanılan 200 adet "radyasyon füzesi" de gönderdi. Mart ayının ortasında terör örgütüne teslim edilen sistem Gara'ya kuruldu. Ayrıca Suriye'de ABD kontrolündeki bölgelerde üretilen kamikaze İHA, füze ve roketler de Şubat ayında ABD tarafından PKK'ya teslim edildi.

Türkiye, Irak'ta terör operasyonuna hazırlanıyor: 300 kilometreye 40 kilometrelik bir alana girilecek Türkiye, Irak'ta terör operasyonuna hazırlanıyor: 300 kilometreye 40 kilometrelik bir... Haberi Görüntüle

ABD, PKK İLE İŞ BİRLİĞİ TUTUYOR

PKK terör örgütü listesinde bulunduğu için Suriye'de PKK'nın tabela örgütleri PYD/YPG/SDG'yi kurup iş birliği yapan ABD, artık terör örgütüyle bağını gizlemiyor. DEAŞ'la mücadele bahanesiyle bölgede PYD/YPG/SDG'ye TIR'lar dolusu mühimmat gönderip silahlandıran, teröristleri eğiten ABD, artık açıktan PKK ile iş tutuyor.

ABD'ye altın vuruş! Ülkeler teker teker rezervlerini çekiyor ABD'ye altın vuruş! Ülkeler teker teker rezervlerini çekiyor Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE HELİKOPTER VERİLMİŞTİ

Bu zamana kadar Türkiye'ye karşı PYD/YPG/SDG'nin PKK'dan ayrı olduğunu savunan ABD, bu tezini de çürütmüş oldu. Hatırlanacağı üzere ABD, daha önce de teröristlere 2 helikopter vermiş, bazılarının ABD'li askerlerden pilotluk eğitimi aldığı ortaya çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

4

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading