Yandex Metrica

ABD, tarihinin en büyük yangın sınavını veriyor

ABD, tarihinin en büyük yangın sınavını veriyor

ABD, en büyüğü Kaliforniya eyaletini etkisi altına alan ve kontrol edilemeyen yangınlara karşı tarihinde hiç olmadığı kadar zorlu bir mücadele veriyor.

Dünya

23.01.2024, 17:44

ABD'de Kaliforniya'nın San Fransisko eyaletinde birçok yerleşim yerine sıçrayan yangınlar kontrol altına alınamazken, Batı medyası yangını Birleşik Devletler tarihindeki en büyük yangın olarak tanımlıyor.

İşgal devleti Gazze'de 5 binden fazla sivil Filistinliyi tutukladı: Toplam sayı 10 bine yükseldi İşgal devleti Gazze'de 5 binden fazla sivil Filistinliyi tutukladı: Toplam... Haberi Görüntüle

KONTROL ALTINA ALINAMIYOR

Yangının kontrol altına alınamaması endişeleri arttırırken, CNN'nin paylaştığı verilere göre Los Angeles, Denver, Seat Portland, El Paso da yangınların etkisi altında ve ABD'deki yangınların 91'i halâ kontrol altına alınabilmiş değil. 

Kaliforniya Ormancılık ve Yangından Korunma Departmanı'nın aktardığına göre, Kaliforniya'daki'daki Dixie Yangını, 244.888 akre büyüklüğe ulaştı ve yalnızca %32'si kontrol altına alındı. 67 yapı yok olurken şu ana kadar herhangi bir ölüm vakası olmadığı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading