Yandex Metrica

ABD'li vatandaşlar Ukrayna savaşı nedeniyle silahlanmayı planlıyor

ABD'li vatandaşlar Ukrayna savaşı nedeniyle silahlanmayı planlıyor

Rusya - Ukrayna savaşında 1 aylık süre geride kalırken, ABD’de yapılan bir ankette, halkın yüzde 33’ünün Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle silah satın almayı planladığı ortaya çıktı.

Dünya

23.01.2024, 19:03

Bireysel silahlanmanın yaygın olduğu ülkelerden biri olan ABD'de birçok kişinin Ukayna'nı işgali nedeniyle silahlanmak istediği belirtildi.

Türkiye ile ABD arasında kritik zirve: Terörle mücadele istişareleri yapıldı Türkiye ile ABD arasında kritik zirve: Terörle mücadele istişareleri yapıldı Haberi Görüntüle

SİLAH SATIŞLARI ARTTI

Silah tutkunlarını eğitmek amacıyla kurulan "Gun Made" adlı site tarafından yapılan ankette, katılımcıların yüzde 33’ü Rusya ile Ukrayna arasında süren savaş nedeniyle silahlanmayı istediğini belirtildi.

Gun Made’in kurucusu Brday Kirkpatrick, anketin *ABD’deki insanların, çatışmaların bu topraklara gelmesi halinde kendilerini ve evlerini savunma yeteneği istediğini" gösterdiğini ifade etti.

Anket sonucunda, Başkan Joe Biden’in göreve gelmesinden bu yana Demokratların yüzde 38’inin, Cumhuriyetçilerin de yüzde 37’sinin yeni silah satın aldığının tespit edildiği aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading