Yandex Metrica

ABD'den Rusya'daki referandum hakkında flaş açıklama: Tanımıyoruz

ABD'den Rusya'daki referandum hakkında flaş açıklama: Tanımıyoruz

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'da yapacağı "sahte" referandumu tanımayacaklarını açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 19:51

ABD Başkanı Joe Biden, hiçbir Ukrayna toprağını başka bir ülkenin toprağı olarak kabul etmeyeceklerini ve Rusya'nın bölgede yapacağı referandumun sonuçlarını reddedeceklerini açıkladı.

JP Post Bank'ın sisteminde arıza çıktı: Japonya'da 1,2 milyon para transferi gerçekleştiremedi! JP Post Bank'ın sisteminde arıza çıktı: Japonya'da 1,2 milyon para... Haberi Görüntüle

'RUSYA'NIN REFERANDUMU SAHTEDİR'

Biden, yaptığı yazılı açıklamada, "ABD, Ukrayna topraklarını, Ukrayna'nın parçası olması dışında tanımayacaktır. Rusya'nın referandumu sahtedir ve Birleşmiş Milletler Sözleşmesi dahil uluslararası hukuka aykırı şekilde Ukrayna topraklarını ilhak etmek için bir bahanedir." değerlendirmesinde bulundu.

Haniye-Erdoğan zirvesi dünya manşetlerini süsledi: İsrail basını kritik görüşmeyi işte böyle gördü: Siyasi sembolizm Haniye-Erdoğan zirvesi dünya manşetlerini süsledi: İsrail basını kritik görüşmeyi işte... Haberi Görüntüle

'REFERANDUM SONUCUNU REDDEDİYORUZ'

Rusya'ya sert ekonomik yaptırımların sürdürülmesi konusunda ortak ülkeler ile çalışmayı sürdüreceklerini belirten Biden, "ABD, Rusya'nın yapmacık referandumun sonucunu reddetmek konusunda dünyadaki tüm ortaklarıyla aynı noktadadır." ifadesini kullandı.

Biden, Ukrayna halkına Rusya'nın bölgedeki "işgaline" direnmeleri için güvenlik yardımlarını sürdüreceklerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading