Yandex Metrica

ABD'de Trump sansürü sürüyor: Sosyal medya platformu kapatıldı

ABD'de Trump sansürü sürüyor: Sosyal medya platformu kapatıldı

Dünya

23.01.2024, 21:56

Geçtiğimiz aylarda Twitter ve Facebook gibi sosyal medya şirketleri tarafından kullanıcı hesapları kapatılan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın açtığı sosyal medya platformu 1 ay geçmeden kapatıldı.

Twitter ve Facebook hesapları kapatılan Trump, çözüm olarak yeni bir sosyal medya platformu açmıştı. Yeni platformuyla Trump yalnızca kullanıcılara erişmeyecek, aynı zamanda onların diğer sosyal medya platformlarında Trump’ın gönderilerini paylaşacak olmasıyla yasaklı olduğu Twitter ve Facebook’ta yeniden yer almayı başaracaktı. 

DAHA BÜYÜK BİR SOSYAL MEDYA PLATFORMU ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR
Donald Trump'ın danışmanlarından Jason Miler, eski ABD başkanı Trump’ın 4 Mayıs'ta açtığı şahsi blogunun kapatıldığını ve Trump'ın ekibinin daha büyük bir sosyal medya platformu kurma teklifinde bulunduğunu ve konu üzerine çalıştıklarını açıkladı.

ABD'de gerçekleşen 6 Ocak Kongre baskınından sonra Donald Trump'ın Facebook, Twitter ve Instagram başta olmak üzere birçok sosyal medya hesabı kapatılmış, bunun üzerine Trump da 4 Mayıs'ta "Trump'ın Masasından" isminde yeni bir blog sayfası açmış ve destekçileri ile oradan iletişime geçeceğini bildirmişti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading