Yandex Metrica

ABD'de insanlık dışı deney! Canlı bebekleri denek yaptılar

ABD'de insanlık dışı deney! Canlı bebekleri denek yaptılar

ABD'deki Pittsburg Üniversitesi'nde kürtaj yoluyla anneden alınan canlı bebeklerin bilimsel deneylerde denek olarak kullanılmak üzere ölüme terk edildikleri ortaya çıktı.

Dünya

22.03.2024, 12:09

Skandal ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan, dünyaca ünlü Pittsburg Üniversitesi'nde yaşandı. ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Departmanı'ndan temin edilen ve 252 sayfayı bulan belgelerde, söz konusu üeniversitenin bebeklerin canlı olarak alınabilmei için gebeliğin üçüncü ayından itibaren kürtajlara onay verdiği belirtildi.

Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek paylaştı! Ermenistan kabul etti: iade edilecek! Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek paylaştı! Ermenistan kabul etti: iade... Haberi Görüntüle

SKANDAL BUNUNLA SINIRLI DEĞİL

Geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde, üniversitenin bilimsel araştırmalar gerekçesiyle federal hükümetten 2,7 milyon dolar kaynak aldığı, hatta 2015 yılında, uzun yıllardan beri cenin dokusu toplandığı da ortaya çıktı. Bu da Pittsburg Üniversitesi'nin itirafları arasında.

ABD, Gazze'ye tekrardan havadan gıda yardımında bulundu: CENTCOM detayları paylaştı ABD, Gazze'ye tekrardan havadan gıda yardımında bulundu: CENTCOM detayları paylaştı Haberi Görüntüle

DENEK KİTLESİ AZINLIK TOPLUMLAR 

Pittsburg Üniversitesi’nin itirafları arasında dikkat çeken bir diğer skandal detay da, diri diri deneye malzeme yapılan bebek sayısının yarısının azınlık toplumlardan oluşması. Araştırmayı gerçekleştiren bilim insanlarının, geçen yılın Eylül ayında yayımladığı makalede, kürtaj ile alınan bebeklerin kafa derilerinin insan bağışıklık sistemini incelemek amacıyla farelere yerleştirdiklerini anlattılar.

Kaynak: Haber7

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading