Yandex Metrica

AB: Tunus'ta meclisin çalışmaları yeniden başlatılmalı

AB: Tunus'ta meclisin çalışmaları yeniden başlatılmalı

Avrupa Birliği, Tunus'taki darbeye yönelik açıklamasında 'demokrasi ve istikrar' vurgusu yaparken, meclisin çalışmalarının da yeniden başlatılması çağrısı yaptı.

Dünya

23.01.2024, 17:42

Tunus'taki siyasi darbeye yönelik bir açıklama da Avrupa Birliği'nden geldi.

BM'den Gazze ile ilgili dikkat çeken rapor: 7 ayda 37 milyon ton enkaz BM'den Gazze ile ilgili dikkat çeken rapor: 7 ayda 37... Haberi Görüntüle

MECLİSİN YENİDEN ÇALIŞMASI ÇAĞRISI

Avrupa Birliği, Tunus'ta meydana gelen gelişmeleri yakından takip ettiklerine dikkat çeken bir açıklama yaparak, temel haklara saygı gösterilmesi ve meclisin çalışmalarına yeniden başlatılması yönünde çağrı yaptı.

AB'nin Tunus açıklamasında "Mümkün olan en kısa sürede kurumsal istikrarın yeniden sağlanması ve özellikle parlamentonun faaliyetinin yeniden başlatılması, temel haklara saygı gösterilmesi ve her türlü şiddetten kaçınılması çağrısında bulunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kassam Tugayları yayınladı! İsrailli esir Goldberg-Polin Netanyahu'ya ateş püskürdü: Kendinizden utanmalısınız Kassam Tugayları yayınladı! İsrailli esir Goldberg-Polin Netanyahu'ya ateş püskürdü: Kendinizden... Haberi Görüntüle

"ÖNCELİKLER DEMOKRASİ VE İSTİKRARIN KORUNMASIDIR"

AB tarafından Tunus'a Kovid-19 salgınına karşı mücadele ve ekonomik kriz kapsamında verilen desteğin de hatırlatıldığı açıklamada, "Durumun gelişimini yakından takip etmeye devam edeceğiz. Öncelikler, demokrasinin ve ülkenin istikrarının korunmasıdır." değerlendirmesi de yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading