Yandex Metrica

Can Uzun 2 gol attı Almanları mest etti: Lionel Messi benzetmesi

Can Uzun 2 gol attı Almanları mest etti: Lionel Messi benzetmesi

Almanya Bundesliga 2’nin 27’nci haftasında Hertha Berlin, sahasında ağırladığı Nürnberg ile 3-3 beraber kaldı. Nürnberg forması giyen milli futbolcu Can Uzun attığı 2 gol ile takımını puan almasında önemli rol oynadı. Hertha Berlin filelerine 2 gol bırakan Can Uzun Alman medyasından büyük övgü aldı. Alman basını, Can Uzun'u Hertha Berlin ağlarına bıraktığı 2. golde Messi'ye benzetti.

Spor

02.04.2024, 12:03

Almanya Bundesliga 2’nin 27’nci haftasında Hertha Berlin, sahasında Nürnberg'i konuk etti.

Gol düellosu şeklinde geçen maçta gülen olmadı ve skor 3-3 sona erdi. 

2024-2025 Trabzonspor kombine satışları başladı mı? Trabzonspor kombine fiyatları ne kadar? 2024-2025 Trabzonspor kombine satışları başladı mı? Trabzonspor kombine fiyatları ne... Haberi Görüntüle

CAN UZUN'DAN 2 GOL BİRDEN

Müsabakaya damga vuran isim ise milli futbolcu Can Uzun oldu. Nürnberg forması giyen milli futbolcu Can Uzun attığı 2 gol ile takımını puan almasında önemli rol oynadı.

Geçtiğimiz günlerde Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan ve verdiği kararla Almanları hayal kırıklığına uğratan Can Uzun, Nürnberg formasıyla bu sezon 26 resmi maçta 18 gol attı.

Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu Haberi Görüntüle

CAN UZUN İÇİN MESSI BENZETMESİ

Hertha Berlin filelerine 2 gol bırakan Can Uzun Alman medyasından büyük övgü aldı. Alman basını, Can Uzun'u Hertha Berlin ağlarına bıraktığı 2. golde Messi'ye benzetti. Ayrıca Almanlar, milli golcünün yeni sezonda takımda kalmayacağını belirtti.

Aziz Yıldırım'dan bombalar gelemeye devam diyor! Emenike'den çok konuşulacak o paylaşım Aziz Yıldırım'dan bombalar gelemeye devam diyor! Emenike'den çok konuşulacak o... Haberi Görüntüle

DEVLER YAKIN TAKİPTE

Bu sezon gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren ve düna devlerinin radarına giren Can Uzun'un adı transferde de önemli ekiplerle anılıyor. Borussia Dortmund ve Eintracht Frankfurt gibi ekipler, Can Uzun ile ilgileniyor.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading