Yandex Metrica

Beykoz'dan Kırıkhan'a uzanan kardeşlik yolu! Başkan Murat Aydın Hatay'da: Kalbimiz burada atıyor

Beykoz Belediyesi Başkanı Murat Aydın, 6 Şubat'ta meydana gelen çifte depremlerde büyük hasar alan Hatay'ın Kırıkhan ilçesine gitti. Bölgede birçok incelemelerde bulunan Murat Aydın, afetzedelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak üzere aşevi, mobil tuvaletler, duşlar, içme suyu ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra içinde oyun parkı ve kuaförün yer aldığı yaşam alanı kurdu.

Gündem

22.03.2024, 02:47

Hatay Kırıkhan Çadır Kent'te kurulan yaşam alanında verilen hizmetleri yerinde incelemek, afetzedelere geçmiş olsun dileklerini iletmek ve yapılacak çalışmaları istişare etmek için bölgeye giden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, depremzede vatandaşlarların da dertlerin dinledi. 

Öte yandan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'nın yanı sıra AFAD’ın koordinasyonunda depremin ilk gününden bugüne ilçeye ortak hizmet götüren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Fatih Belediye Başkanı Ergun Turan, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de yer aldı.

AK Parti'den BM kararı sonrası İsrail'e net mesaj: Barbarlığı durduracağız! AK Parti'den BM kararı sonrası İsrail'e net mesaj: Barbarlığı durduracağız! Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Söz konusu ziyarette ilk olarak Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuzla bir araya gelen Başkan Murat Aydın belediye başkanlarıyla birlikte ilçenin son durumu ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için yapılacakları istişare etti. 

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Galatasaray Karagümrük'e yenilirse-berabere kalırsa Fenerbahçe derbiyi kazanırsa şampiyon olur mu? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Galatasaray Karagümrük'e yenilirse-berabere kalırsa Fenerbahçe derbiyi... Haberi Görüntüle

AFETZEDELERLE BULUŞTU

Daha sonra buradan Kırıkhan Çadır Kenti'ni ziyaret eden Aydın, afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek ihtiyaçlarını sordu. Ayrıca Aydın, Hatay’a Beykozluların selamlarını da iletirken, hayat normale dönünceye kadar verilen tüm hizmetlerin süreceğini vurguladı.

Uzman erbaş alımı başvuru sonucu nereden, nasıl öğrenilir? Uzman erbaş alımı başvuru sonucu nereden, nasıl öğrenilir? Haberi Görüntüle

"KALBİMİZ BURADA ATIYOR”

Sözlerine devam eden Murat Aydın, Kahrmanmaraş’tan gelen deprem haberinin ardından AFAD’ın yönlendirmesiyle Hatay Kırıkhan’ın yardımına koştuklarını ifade ederek, "Türkiye’nin kalbi burada atıyor. Biz ilk gün AFAD’ın yönlendirmesiyle Kırıkhan’a geldik. 5 mahalleyi bölüştük. Bütün belediyecilik hizmetlerini vermeye devam edeceğiz. Amacımız yaşamı kolaylaştırmak. Yaşam normale dönünceye kadar burada olacağız. Beykoz halkının yüreği burada. Bu acının yaraları yapılan çalışmalarla bir an önce sarılacak. Büyük geçmiş olsun” dedi.

Son dakika...Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın: Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi! Son dakika...Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın: Bölgeye çok sayıda ekip sevk... Haberi Görüntüle

AŞEVİ’NDE YEMEK İKRAMI

Ayrıca Başkan Aydın, aşevinde kazan başına geçerek afetzedelere sıcak yemek ikramında da bulundu. Beykoz Belediyesi, Kırıkhan’da kurulan yaşam alanı çevresinde 7/24 temizlik hizmeti, aşevinde sıcak yemek, 10 adet duş ve 16 adet mobil WC, çocuk oyun parkı, temiz su tankerleri ve görevli personelleriyle çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading