Yandex Metrica

Sitede Ara

Bayern Münih, Mainz'ı 8'lik yaptı: Harry Kane'den hat-trick

Bayern Münih, Mainz'ı 8'lik yaptı: Harry Kane'den hat-trick

Bundesliga'da Bayern Münih 25. haftada konuk ettiği Mainz 05'i 8 golle uğurladı. Bavyera ekibinde süper golcü Harry Kane, yaptığı hat-trickle yıldızlaştı.

Spor

10.03.2024, 19:56

Bayern Münih, Almanya Bundesliga'nın 25. haftasında ağırladığı Mainz 05'e acımadı. Karşılaşmayı 8-1 kazanan Bavyera ekibi, puanını 57'ye yükseltti.

Maçta perdeyi Harry Kane açtı. 13. dakikada rakip ağları havalandıran süper golcü, durumu 1-0 yaptı. 19. dakikada ise Leon Gretzka farkı ikiye çıkaran golü kaydetti: 2-0. Bu gollere 31. dakikada cevap veren Nadiem Amiri, farkı bire indirdi ve Mainz'ın umutlarını diri tuttu. Ancak ilk yarı bitmek üzereyken 45+7'de sahneye yeniden Harry Kane çıktı ve durumu 3-1'e getirdi. İkinci yarı ise adeta golle başladı. Dakikalar 47'yi gösterdiğinde Thomas Müller, attığı golle durumu 4-1 yaptı ve Mainz 05'in umutlarını tüketti. 61. dakikada golü bulan isim bu kez Jamal Musiala oldu. Alman oyuncu farkı 4'e çıkardı: 5-1. Bu golün beş dakika sonrasında Serge Gnabry'nin golü geldi ve durum 6-1 oldu. 70. dakikada Harry Kane kendisinin üçüncü, takımının yedinci golünü kaydetti. Maça son noktayı ise Leon Goretzka koydu. 90+2. dakikada kendisinin ikinci, takımının sekiiznci golünü atan Alman oyuncu skoru belirlemiş oldu: 8-1.

Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Haberi Görüntüle

FARKI GALİBİYETLERİN TAKIMI

Bayern Münih, bu sezon aldığı farklı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Daha önce Bochum'u 7-0, Darmstadt'ı ise 8-0'la geçen Bayern, bu maçta bulduğu 8 golle üç maçta 23 gole imza aytmış oldu. 

Geçtiğimiz haflarda sakatlık geçiren ve tedavisi tamamlanan devre arasında Galatasaray'dan rekor bonservis bedeliyle transfer edilen Fransız sağ bek Sacha Boey, karşılaşmayı yedek kulübesinden takip etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading