Yandex Metrica

AK Parti'de kritik MYK toplantısı! Seçim sonuçları masaya yatırılacak yol haritası belirlenecek

AK Parti'de kritik MYK toplantısı! Seçim sonuçları masaya yatırılacak yol haritası belirlenecek

AK Parti'de seçim sonrası ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün saat 15:00'da toplandı. MYK toplantısında seçim sonuçları masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanan MYK toplantısında seçimin yanı sıra birçok konu ele alındı.

Gündem

03.04.2024, 10:34

Türkiye'de milyonlar dün sandık başına giderek verdikleri oylarla yerel yöneticilerini belirledi. 14'ü büyükşehir olmak üzere toplam 35 belediye kazanan CHP,  Türkiye genelinde en çok oyu alan parti oldu. AK parti ise oy oranında, ilk kez 2. sıraya geriledi. Seçime katılım oranındaki düşüş dikkatlerden kaçmadı.

Oy sayma işleminin devam ettiği esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gecenin ilerleyen saatlerinde balkon konuşması yaptı.

31 Mart seçimlerinde umdukları neticeyi alamadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Seçimin galibi Türk demokrasisi oldu. Sandıklar kapanmış, millet son sözünü söylemiş, kararını vermiştir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat uygulayan açgözlülere net mesaj: Hesabı sorulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat uygulayan açgözlülere net mesaj: Hesabı sorulacak Haberi Görüntüle

''GERİLEMENİN SEBEPLERİNİ MASAYA YATIRACAĞIZ''

Yerel yönetimlerde yaşanan gerilemenin sebeplerini masaya yatıracaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin sandıkta verdiği mesajları tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız. Doğrularımızın sayısını artıracağız. Elbette yerel bazda yaşanan bu gerilemenin sebeplerini ayrıca masaya yatıracağız. Kaybettiğimiz, geriye düştüğümüz her yerde, sebepleri çok iyi tespit edecek ve gerekli müdahalelerde bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

İlk icraatleri şaşırtmadı! DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal daha: T.C. ibaresi kaldırıldı! İlk icraatleri şaşırtmadı! DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal daha:... Haberi Görüntüle

SEÇİM SONRASI İLK MYK

AK Parti'de seçim sonrası ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün saat 15:00'da yapıdı. MYK toplantısında seçim sonuçları masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanan MYK toplantısında seçimin yanı sıra birçok konu ele alındı. Seçimlerin ardından yapılacak bu ilk MYK toplantısında seçim işleri ve yerel yönetimler başkanlıklarının kapsamlı bir sunum yapması bekleniyor.

Yarın hastaneler açık mı (1 Mayıs 2024)? 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler açık mı (1 Mayıs 2024)? 1 Mayıs'ta hastaneler... Haberi Görüntüle

YENİ YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Sunumda kazanılan ve kaybedilen belediyeler, oy değişimleri en ince ayrıntısına analiz edilecek. Söz konusu toplantıda oy kayıplarının sebeplerinin de incelenmesi bu kapsamda atılabilecek adımların da gündeme gelmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading