Yandex Metrica

Sitede Ara

5 yılda 15 yılık hizmet! Murat Aydın Beykoz'a can kattı: İşte yapılanlar ve yapım aşamasında olan projeler...

5 yılda 15 yılık hizmet! Murat Aydın Beykoz'a can kattı: İşte yapılanlar ve yapım aşamasında olan projeler...

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için yeniden aday gösterilen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Hizmeti Yerinde Görelim” gezisiyle, marka hizmet ve yatırımları anlattı. “5 Yılda 15 Yılık Hizmet” parolasıyla vizyon projelere imza atan Başkan Murat Aydın, hizmet tanıtım turuna başladı.

Gündem

06.03.2024, 15:38

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın, ilk olarak AK Parti İlçe Kadın Kolları’yla buluştuğu “Hizmeti Yerinde Görelim” gezisinde, Beykoz Sahil Düzenlemesi, ilçe tarihinde dönüm noktası olan “Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanı”, Şahinkaya “Beykoz Şehir Hastanesi” arazisi, “Millet Sofrası”, “Kavacık Yaşam Merkezi- Vizyon 360”, “Millet Kıraathanesi” ve “Beykoz Kahvecisi” ziyaret edildi. 

Hafta sonu planı olanlar dikkat: Meteoroloji bu illeri tek tek uyardı: Kuvvetli geliyor! Hafta sonu planı olanlar dikkat: Meteoroloji bu illeri tek tek... Haberi Görüntüle

BEYKOZ SAHİLİ NEFES ALDI

Beykoz sahil çevresini yeni baştan tasarlayan Murat Aydın, 5 yıllık dönemde Boğaz'ın kıyısındaki Beykoz sahiline adeta nefes aldırdı. Murat Aydın, göreve geldikleri ilk günlerde otopark olarak kullanılan sahilin yapılan düzenlemelerle 7/24 yaşayan bir mekâna dönüştüğünü söyledi.

Açıklamalarında devam eden Aydın, manzara eşliğinde 2,5 km kesintisiz gezi imkânı sunan sahilin, festivaller ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapan “Beykoz Belediyesi Etkinlik Alanı”, “Boğaz’ın en güzel restoranı olarak anılan “Gümüşsuyu Restoran&Kafe” ve “Beykoz Su Sporları Merkez”yle  yalnızca ilçeye değil tüm şehre hareket kattığını vurguladı. 

Van'da askeri araç devrildi! Çok sayıda asker yaralandı Van'da askeri araç devrildi! Çok sayıda asker yaralandı Haberi Görüntüle

YALI KÜTÜPHANESİ AÇILIYOR

Türkiye’de ilk ve tek olan “Yalı Kütüphanesi” hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Murat Aydın, “Gençlerimiz için yaşayan mekanların sayısını artırıyoruz.  7/24 hizmet verecek modern ve nitelikli bir kütüphane hazırlıyoruz, içinde aynı anda 120 kişi ders çalışabilecek. Beykoz Kahvecisi’nin de yer alacağı Yalı Kütüphanesi şubatın ilk haftası açılacak.” dedi.

Koç Metalurji kaç lot verdi? #KOCMT bireysele kaç hisse düştü? Koç Metalurji kaç lot verdi? #KOCMT bireysele kaç hisse düştü? Haberi Görüntüle

BEYKOZ ÇAYIRI MİLLET BAHÇESİ

Murat Ayın, tarihi Beykoz Çayırı çevresindeki yeşil alan miktarını 2,5 katına çıkaracaklarını anımsatarak, "Beykoz Çayırı’nda yapımı devam eden sosyal tesisler ve Millet Kıraathanesi’ni bir ay içinde hizmete açmayı düşünüyoruz. Gençlerimiz buradaki atletizm ve futbol sahalarında doyasıya spor yapacak. Türk-Alman Üniversitesi ile Beykoz Çayırı arası ilerleyen yıllarda pırıl pırıl olacak" dedi.

Gizli yapılanma deşifre oldu! Kumpasta yeni bilgiler: 280 kişi dinlendi! Gizli yapılanma deşifre oldu! Kumpasta yeni bilgiler: 280 kişi dinlendi! Haberi Görüntüle

TOKAYKÖY YIL SONU BİTİYOR

Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanı'nda örnek dairleri gezen Murat Aydın, "Muhalefetin tutumu olmasaydı bir yıl önce, hak sahipleri evlerine taşınmış olacaktı. Burada 820 bağımsız birim var. Projenin yapımında %65'e ulaştık." dedi.

Sözlerine devam eden Aydın, "Zemine 3 bin fore kazık çakarak iyileştirme yaptık. Türkiye’ye ve Beykoz’un diğer mahallelerine örnek teşkil eden projemiz inşallah yılsonunda tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Teröristbaşı Salih Müslim'in eşinden sapkın ifadeler: Bakın bebek katili Öcalan'ı ne olarak görüyorlar Teröristbaşı Salih Müslim'in eşinden sapkın ifadeler: Bakın bebek katili Öcalan'ı... Haberi Görüntüle

BEYKOZ ŞEHİR HASTANESİ

Şahinkaya’da şehir hastanesi statüsüyle hizmet verecek “Beykoz Şehir Hastanesi” arazisini gezen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, 125 bin metrekare kapalı alanda kurulacak hastanenin 500 odalı ve 700 yatak kapasiteli olacağını, şayet ihalesi tamamlanırsa yapımının seçimden önce başlayacağını, mevcut hastanenin ise Tepeüstü’nde hizmetinde devam edeceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading