Yandex Metrica

Survivor All Star'da yarışmacılar birbirine girdi! Yunus Emre ve Ogeday arasında yumruklar havada uçuştu!

Survivor All Star'da yarışmacılar birbirine girdi! Yunus Emre ve Ogeday arasında yumruklar havada uçuştu!

Survivor All Star'da heyecan son hız devam ederken ödül oyununda benchte duran Yunus Emre ve Ogeday arasında küfürlü tartışma yaşandı. Sonrasınad ise Ogeday ve Yunus Emre birbirlerine doğru koşarak saldırdı. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada kimin dikalifiye olacağı, Acun Ilıcalı'nın ne diyeceği merak konusu.

Yaşam

14.04.2024, 01:59

Survivor All Star'da kırmızı ve mavi takım arasındaki mücaedele devam ediyor. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın TV8 ekranlarında sunduğu yarışma tüm hızıyla Dominik Cumhuriyeti'nde devam ediyor.

Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni klibindeki o sahneler viral oldu! Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni... Haberi Görüntüle

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Son elenen ismin mavi takımdan Hakan Hatipoğlu olurken, bu akşam yayınlanacak yeni bölüm fragmanında ise kırmızı takımdan Yunus Emre ve mavi takımdan Ogeday arasında sözlü tartışma yaşandı.

İkili birbirine karşı ağır sözler sarf ettikten sonra, Ogeday sinirlerine hakim olamadı ve Yunus Emre'ye koşarak saldırdı.

Baba oğul tartışması iyice çığrından çıktı! İbrahim Tatlıse oğlu Ahmet Tatlıses'i yerin dibine soktu! Baba oğul tartışması iyice çığrından çıktı! İbrahim Tatlıse oğlu Ahmet... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'NIN KARARI MERAK EDİLİYOR

İkili arasındaki kavga sonrasında ise Acun Ilıcalı'nın ne karar vereceği merak edilirken, 'Ogeday mı Yunus Emre mi elenecek?' sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Öte yandan eçtiğimiz haftalarda ada konseyinde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye;  "Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır. Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi? Biz aylardır bu davranışlarına katlanmak zorunda mıyız? Sana söyleyeyim ben, sağlıklı davranmıyorsun. Seda'nın isyanı sonrası neler dediğini hatırlıyor musun? Biz maalesef hepsini duyduk" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading