Yandex Metrica

Oyuncu Ufuk Özkan 17 yıllık eşiyle karşı karşıya kaldı! Nafaka krizi yüzünden birbirine girdi!

Oyuncu Ufuk Özkan 17 yıllık eşiyle karşı karşıya kaldı! Nafaka krizi yüzünden birbirine girdi!

Geniş Aile dizisinde rol alan ve geçtiğimiz aylarda karaciğer rahatsızlığı bulunan Ufuk Özkan 17 yıllık eşi Nazan Özen ile tek calsede boşandı. Ancak çift nafaka krizi yüzünden ise karşı karşıya geldi.

Yaşam

15.04.2024, 23:41

Geniş Aile dizisinde Cevahir rolünü canlandıran Ufuk Özkan, eşi Nazan Özen ile tek calsede boşanmışlardı. Çiftin boşandıktan sonra ise Ufuk Özkan'ın 45 bin TL nafaka ödemesi gerektiği öğrenildi.

Manga grubundan üzen ayrılık! Ünlü şarkıcı ülkeyi terk etti! Manga grubundan üzen ayrılık! Ünlü şarkıcı ülkeyi terk etti! Haberi Görüntüle

NAFAKA ÖDEMEYİ KABUL EMTEDİ

Acak Özkan'ın nafaka ödemesini kabul etmek istememesinin ardındansa karşı bir dava açıldı ve eski eşi Nazan Özen ise; "Kasım ayından beri yaklaşık 6 aydır tek kuruş nafaka ödemiyor. Mayısta nafaka ceza davamız var. Kendisine her türlü ödeme kolaylığını ve anlayışı göstermemize rağmen hiçbir olumlu adım atmadı.'' dedi.

Eski eş Özen nafakaya sıcak bakmadığını belirterek; ''En azından evladının temel ihtiyaçlarını gidermek adına iyi niyet göstermesi gerekirken kendisi konuyla ilgili olumsuz tavrını sürdürmekte ısrar ediyor" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading