Yandex Metrica

Hayat sırlarını paylaştı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni yaşına özel paylaşımı çok konuşuldu!

Hayat sırlarını paylaştı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni yaşına özel paylaşımı çok konuşuldu!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz dün yeni yaşını sosyal medya hesabından sevenleriyle kutladı. Ünlü oyuncu 51 yaşına bastığını ve gençlik sırrını hayranlarıyla paylaştı. O paylaşımına binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Yaşam

23.04.2024, 17:29

'Erşan Kuneri', 'Yahşi Batı', 'Arif v 216',  'A.R.O.G',  'G.O.R.A' gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu , yönetmen ve komedyen olan Cem Yılmaz dün 51 yaşına girdiğini duyurdu.

Beş buçuk yıldır kalp nakli bekliyor! Esila Tüfekçi için vakit daralıyor! İyileşirse doktor olacak Beş buçuk yıldır kalp nakli bekliyor! Esila Tüfekçi için vakit... Haberi Görüntüle

GENÇLİK SIRLARINI PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabıdan sevenleriyle doğum günün kutlayan ünlü komedyen, paylaştığı fotoğrafın altına ise gençlik sırlarını paylaştı.

Yılmaz, yaptığı paylaşımda uzun yaşamının sırrını vererek, "Hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti. Müthiş... Doğum günümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ederim… Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem" dedi.

Cem Yılmaz 2024 yılına teşekkür ederek,  "Bir de kendimi merkeze koymam…Ve elbette kuantum ve çok az zencefil! Ama çok az yok denecek kadar ve elbette evren! Bir de çok genç yaştan itibaren yoga… Hep ama! Devamlı gül ve fotonlar…Teşekkürler hayat, teşekkürler 2024" dedi.

Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda bulunan sanığın cezası belli oldu! Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda... Haberi Görüntüle

HAYRANLARINDAN BEĞENİ YAĞDI

Cem Yılmaz'ın doğum günü fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum yağarken birçok kullanıcı ise ünlü oyuncunun gönderisinin altına birçok doğum günü mesajı yayınladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading