Yandex Metrica

Ziyech transferinin perde arkası, ayrı bir film! Erden Timur hastanelik olunca...

Ziyech transferinin perde arkası, ayrı bir film! Erden Timur hastanelik olunca...

Galatasaray, Chelsea'den Hakim Ziyech'i 1+1+1 yıllığına bedelsiz olarak transfer etti. Bu transfer, dünya genelinde büyük yankı uyandırdı. Transferin perde arkası da gün yüzüne çıkmış durumda.

Spor

23.01.2024, 21:18

Galatasaray, Chelsea'den Hakim Ziyech'i bedelsiz bir şekilde kiralayarak kadrosuna kattı. Oyuncu ile 1+1+1 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, bu yıl için 3.5 milyon Euro, devam edilmesi halinde kalan 2 yıl için de 2.8 milyon Euro maaş ödeyeceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Haberi Görüntüle

FUTBOLSEVERLER ZIYECH'İN AÇIKLAMASINDAKİ İNCELİKLERİ BEĞENDİ

Galatasaray'ın yeni yıldız oyuncuyu tribünden tanıtmasının ardından, bu haber Avrupa'nın önde gelen gazeteleri ve sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Hakim Ziyech'in Galatasaray'a transferi futbolseverler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılandı.

Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile oynayacak mı? Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile... Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR, TRANSFERİ HANTANEDEN ÇÖZDÜ

Sabah gazetesi, Galatasaray'ın Hakim Ziyech transferinin nasıl gerçekleştiğine dair detayları aktardı. Galatasaray'ın transfer işlemlerini yürüten Erden Timur'un yoğunluğa bağlı olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Timur ve Galatasaray yetkilileri, Chelsea ile görüşmeleri hastanede yapılan yazışmalarla gerçekleştirdi. Oyuncunun olası sakatlık durumu dikkate alınarak 1+1+1 yıllık teklif yapıldı ve Chelsea, Galatasaray'ın teklifini kabul etti.

Mourinho'nun göndermeli paylaşımı gündem oldu! Mourinho'nun göndermeli paylaşımı gündem oldu! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA İZ BIRAKMAK İSTİYORUM

Hakim Ziyech, Galatasaray'a transferinin ardından kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'da oynayacağım için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Galatasaray'ın tarihinde başarılı olan diğer futbolcular gibi ben de iz bırakmak istiyorum. Kendime güveniyorum. Takım olarak başarılı olacağız. Buna inanıyorum." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading