Yandex Metrica

Zehra'dan Vargas'a ilginç fotoğraf çıkışı: Oğlum bu ne?

Zehra'dan Vargas'a ilginç fotoğraf çıkışı: Oğlum bu ne?

Fenerbahçe’ye geri dönen Melissa Vargas’ın İstanbul’da çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında, “İmkansızız ama işte buradayız, birlikte imkansızız ve mümkün olanı başka güne bırakıyoruz.” diyerek paylaşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Milli takımdan arkadaşı Zehra Güneş de Vargas'ın fotoğrafına, “Oğlum bu ne” şeklinde yorum yaptı.

Spor

04.03.2024, 20:07

A Milli Kadın Voleybol Takımı’yla tarihi bir yaz dönemi geçiren Melissa Vargas, ay-yıldızlı ekibin ulaştığı 3 şampiyonlukta da büyük pay sahibiydi. Çin ekibi Tianjin'de sezonu tamamlamasının akabinde Fenerbahçe’ye transfer olan Melissa Vargas’ın paylaşımına, milli takımdan arkadaşı Zehra Güneş’ten beklenmedik bir yorum geldi.

Trabzonspor bombayı patlatıyor! İspanya'dan geliyor Trabzonspor bombayı patlatıyor! İspanya'dan geliyor Haberi Görüntüle

ZEHRA GÜNEŞ'TEN SÜRPRİZ YORUM

Paylaşımına, “İmkansızız ama işte buradayız, birlikte imkansızız ve mümkün olanı başka güne bırakıyoruz.” notunu düşen Vargas, Zehra Güneş’I de şaşırttı. Güneş paylaşıma yaptığı yorumda, “Oğlum bu ne”  yorumunda bulundu.

Branco, sevilla'ya gitti! En Nesyri transferinde son noktayı koyuyor Branco, sevilla'ya gitti! En Nesyri transferinde son noktayı koyuyor Haberi Görüntüle

"MELİSSA VARGAS, İSTANBUL'A GERİ DÖNDÜ"

Fenerbahçe, Melissa Vargas’ın takıma yeniden döndüğünü, “Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ile lig şampiyonluğu kazanan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğu yaşayıp, olimpiyat elemelerinde 7'de 7 yapan takımın bir parçası olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en önemli isimlerinden biri olan oyuncumuz Melissa Vargas, İstanbul’a geri döndü.” ifadelerini kullanarak açıklamıştı.

İşte Melissa Vargas'ın paylaşımı ve Zehra Güneş'in ilginç yorumu;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading