Yandex Metrica

Yunus Akgün son kararını verdi! Milli yıldız gideceği takımı açıkladı

Yunus Akgün son kararını verdi! Milli yıldız gideceği takımı açıkladı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Adana Demirspor'a kiraladığı Yunus Akgün, gelecek sezon hangi takımda olacağını itiraf etti.

Spor

20.05.2024, 20:55

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün, kariyer planlaması hakkında açıklama yaptı. 

Fanatik gazetesine konuşan 21 yaşındaki yıldız, Portekiz ile oynanacak kritik maç öncesi merak edilenleri cevapladı.

İlk kez A Milli Takım'a çağrılan Yunus, "Daha önce yaklaşık 50 kez Milli Takım forması giydim U16’dan başlayarak. Şimdi ise Milli Takımlar’da olmanın en üst seviyesi olan A Milli Takım'a davet edildim. Her defasında çok mutlu olmuştum ve gurur duymuştum ama bu sefer çok daha gururlandım. Saha içinde bu sene gösterdiğim performansın fark edilmesi ve bir nevi ödüllendirilmesi çok güzel. İnşallah kariyerimin sonuna kadar devamlı A Milli Takım’ın başarısı için mücadele ederim." ifadelerini kullandı. 

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi mi? Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi... Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN: ÖZGÜVENİM ARTTI

Son 2 sezondur Adana Demirspor'da kiralık oynayan Yunus Akgün, "Geçen sezon Adana Demirspor’da yaşadığımız şampiyonluk senesinde de 7 gol 1 asistle oynamıştım. Bana verilen güveni en iyi şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum. Geçen sene özgüvenim hocalarım ve başkanın bana inanmasıyla arttı ve bu sezon da kaldığı yerden devam etti. Bu sezon özellikle hocamın bana güvenmesi performansımı olumlu yönde etkiledi." dedi.

Galatasaray, Wendel'e çok yakın! Zenit beklediği transferde finalde Galatasaray, Wendel'e çok yakın! Zenit beklediği transferde finalde Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN GİDECEĞİ TAKIMI DUYURDU

Galatasaray'dan kiralık geldiğini hatırlatan Yunus, "Ben Galatasaray’ın oyuncusuyum ve sene sonunda kulübüme döneceğim. Avrupa’ya transfer olmak ya da beğenilmek, izlenmek çok güzel ama sezon bittiği zaman ben hâlâ Galatasaray’ın oyuncusuyum. Avrupa konusunda kulübümü de mutlu edecek bir teklif gelirse, menajerim ve ailemle bunu değerlendiririz." değerlendirmesinde bulundu. 

Galatasaray'ın yuvası olduğu belirten 22 yaşındaki yıldız,  "Aslında yarım kalan bir hikayem yok, hikaye devam ediyor. Galatasaray benim evim ve ailemin bir parçası. Bazen böyle kısa ayrılıklar her iki tarafa da iyi gelebiliyor demek şu an için en doğrusu bence. Galatasaray'a gol attığım maçta karmaşık duygular yaşadım aslında. Ne sevinebildim ne üzülebildim. Bir tarafta bana değer katan Adana Demirspor, diğer tarafta beni ben yapan Galatasaray. Profesyonel hayatta bu tip çok örnek var, ben de bunu bu genç yaşta tecrübe edindim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading