Yandex Metrica

Yunus Akgün Avrupa devine transfer oluyor! Galatasaray rekor bonservis kazanacak

Yunus Akgün Avrupa devine transfer oluyor! Galatasaray rekor bonservis kazanacak

Son dakika transfer haberi... Galatasaray'ın yeni sezonda en büyük kozlarından biri olması beklenen Yunus Akgün'e İtalyan devleri kanca attı. Milli oyuncu için rekor ücretler gözden çıkarıldı.

Spor

19.02.2024, 10:56

Geçen sezon Adana Demirspor'da kiralık forma giyen ve gösterdiği harika performansla adından söz ettiren Yunus Akgün, İtalyan devlerini radarına girdi.

Yeni sezonda Galatasaray'da oynayacak olan 22 yaşındaki kanat oyuncusu için yaklaşık 15 milyon Euro tekliflerin olduğu iddia edildi.

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Yunus için Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan bilgi aldığı belirtildi.

İtalyan hocanın da Yunus için olumlu referans verdiği aktarıldı.

Yeni transfer olmuştu! Mourinho yıldz futbolcunun bileti kesti Yeni transfer olmuştu! Mourinho yıldz futbolcunun bileti kesti Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN İÇİN REKOR TEKLİF

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile beraber yeni sezonun en büyük kozlarından biri olarak gösterilen Yunus Akgün'ün İtalya'dan teklifler almasına rağmen en az 1 sezon daha Süper Lig'de forma giyip, ayrılmak istediği belirtildi.

Sözleşmesine zam yapılarak aldığı ücrette iyileştirme yapması beklenen yönetimin, Yunus'e gelecek sezon kesin olarak yüksek bir bedele satmayı planladığı öğrenildi.

Gelecek sezonun sona ermesiyle Roma'nın Yunus için Galatasaray ile görüşen ilk takım olması bekleniyor.

Geçen sezon Adana Demirspor'da 34 lig maçına çıkan Yunus, 8 gol atıp, 11 asist yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading