Yandex Metrica

Yılın transfer yarışı! Real Madrid, PSG', Chelsea...

Yılın transfer yarışı! Real Madrid, PSG', Chelsea...

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri arasında kızışan transfer yarışında bu kez gözler Chelsea, Real Madrid ve PSG arasında! Lille'in genç yeteneği Leny Yoro'nun yaz transfer dönemindeki geleceği, bu dev kulüplerin radarında.

Spor

20.03.2024, 14:04

Fransa Ligue 1'in başarılı takımlarından Lille'in alt yapısından yetişen Leny Yoro, yaz transfer döneminde takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Real Madrid ve Paris Saint Germain gibi dev kulüplerin ilgisini çeken genç stoper için şimdi ise Chelsea devreye girdi.

Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Haberi Görüntüle

İNGİLİZ DEVİNİN RADARINDA

İngiliz basınından Standard'da yer alan haberlere göre, Chelsea, deneyimli oyuncusu Thiago Silva'nın sözleşmesinin sona ermesiyle stoper bölgesine yeni bir takviye yapmayı hedefliyor ve bu ismin Leny Yoro olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Leny Yoro'nun bu sezon Lille formasıyla gösterdiği performans da dikkat çekici. 34 maçta süre alan genç stoper, bu maçlarda 3 gol kaydetmeyi başardı. Yoro'nun piyasa değeri ise 25 milyon euro olarak gösteriliyor.

Chelsea'nin transfer listesinde Yoro'nun yanı sıra Ousmane Diomande ve Jean-Clair Todibo gibi alternatif isimler de bulunuyor. Haberler, Mauricio Pochettino yönetimindeki Chelsea'nin yaz transfer döneminde kadrosuna bir forvet ve sol bek takviyesi yapmak istediğini belirtiyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

CHELSEA MALİ ENDİŞEDEN UZAK

Finansal Fair Play ve mali kurallar konusunda endişe taşımayan Chelsea'nin, transfer piyasasında etkili bir hamle yapması bekleniyor. Büyük rekabetin yaşandığı bu transfer sezonunda, hangi kulübün Leny Yoro'yu kadrosuna katacağı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading