Yandex Metrica

Xavi, Barcolana bimecesini çözdü

Xavi, Barcolana bimecesini çözdü

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, yönetimin kendisine duyduğu güveni ve gelecek sezonda güçlü bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

Spor

20.05.2024, 10:47

Barcelona, İspanya LaLiga'da Rayo Vallecano'yu ağırlamaya hazırlanırken, teknik direktör Xavi ayrılık iddialarına ilişkin net açıklamalarda bulundu. Kulübün kendisine olan güveninin tam olduğunu belirten Xavi, görevine devam edeceğini vurguladı.

Fenerbahçe, Lugano'yu 4'ledi ülke puanı güncellendi! Belçika'nın ensesindeyiz Fenerbahçe, Lugano'yu 4'ledi ülke puanı güncellendi! Belçika'nın ensesindeyiz Haberi Görüntüle

"YÖNETİM BANA GÜVENİYOR"

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Xavi, yönetimin desteğinin tam olduğunu ifade etti. Xavi, "Kulüp bana güveniyor. İstekli bir şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Söylenenleri anlıyorum ama bu hiçbir şeyi değiştirmiyor. Başkanın, başkan yardımcısının ve Deco'nun bana olan güveni sağlam. Laporta ile elbette konuşacağım ama kararımız 3 hafta öncekiyle aynı. Sürekli iletişim halindeyiz" dedi.

Brezilya medyası yazdı: Sambacı, Fenerbahçe'ye çok yakın Brezilya medyası yazdı: Sambacı, Fenerbahçe'ye çok yakın Haberi Görüntüle

GEÇMİŞTE NE YAŞANMIŞTI?

Barcelona'nın Almeria'yı mağlup ettiği maç öncesinde Xavi, Real Madrid ile rekabet etmelerinin zor olduğunu dile getirmişti. Xavi, kulübün ekonomik sıkıntılar yaşadığını ve taraftarların bu duruma alışması gerektiğini belirterek, "Barcelona taraftarlarının özellikle ekonomik açıdan zor durumda olduğumuzu anlamaları gerekiyor. Mali durumumuz, 20 yıl öncekiyle aynı değil. Taraftarların buna uyum sağlamamız gerektiğini anlamaları gerekiyor. Bunu hep birlikte yapacağız. Bu, rekabet edemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmayı deneyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Spor dünyasından 15 Temmuz mesajları art arda geldi! Spor dünyasından 15 Temmuz mesajları art arda geldi! Haberi Görüntüle

GELECEK SEZON İÇİN PLANLAR

Xavi, açıklamalarında gelecek sezon için umutlu olduklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. "Zor dönemler geçirdik ama bu, gelecekte başarılı olamayacağımız anlamına gelmiyor. Yönetimin ve taraftarların desteğiyle, Barcelona'yı yeniden zirveye taşıyacağız" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading