Yandex Metrica

Sitede Ara

Wanda Nara'dan çok konuşulacak Mauro Icardi sözleri: Galatasaray'la sözleşmemi bitirdim

Wanda Nara'dan çok konuşulacak Mauro Icardi sözleri: Galatasaray'la sözleşmemi bitirdim

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi ile yollarını ayıran Wanda Nara, "Artık Icardi'nin menajerliğini yapmamın doğru olmadığını düşündüm ve Galatasaray ile olan sözleşmemi bitirdim.'' dedi.

Spor

23.01.2024, 20:02

Galatasaray'ın sezon başında Fransa'nın PSG takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin ayrıldığı eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, Canale 5 adlı İtalyan televizyonuna çarpıcı açıklamalar yaptı.

Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK Maribor stadyumu ve renkleri nedir? Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK... Haberi Görüntüle

''ARA VERDİK AMA ONU ÇOK SEVİYORUM''

Özel hayatıyla ilgili konuşan Wanda Nara, "İlişkimize iki aydır ara verdik. Ama onu seviyorum ve o benim için dünyadaki en önemli kişi. Rapçi L-Gante ile hakkımda çıkan haberler ise doğru değil. Her şey birlikte yaptığımız işten sonra meydana gelen yanlış anlaşılmalardan kaynaklı. Icardi ile beş çocuklu bir aileye sahibiz. Durumumuz ikimizin de en yakın arkadaşlarından biri olan bir avukat tarafından takip ediliyor. Ben Arjantin'de çok çalışıyorum, Icardi Türkiye'de. Çocuklarımız ise yaşamak istedikleri yer olan İtalya'da hayatlarına devam ediyor.'' dedi.

Wanda Nara'nın Galatasaray'dan özel istekleri | NTVSpor.net

İsmail Yüksek, EURO 2024'te oynayacak mı? Milli futbolcu kaç hafta sahalarda olmayacak? İsmail Yüksek, EURO 2024'te oynayacak mı? Milli futbolcu kaç hafta... Haberi Görüntüle

"GALATASARAY'LA OLAN SÖZLEŞMEMİ BİTİRDİM"

Galatasaray ile olan sözleşmesine son verdiğini belirten Wanda Nara, "Artık Icardi'nin menajerliğini yapmamın doğru olmadığını düşündüm ve Galatasaray ile olan sözleşmemi bitirdim. Mauro, rapçi ile ilgili hakkımda çıkan haberlere çok kızdı ve beni defalarca aradı. Beni tekrardan kazanmak için her şeyi yaptı." ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi, Wanda Nara ile barışmak için Arjantin'e gitti - Son Dakika  Magazin Haberleri | N-Life

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark attı... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark... Haberi Görüntüle

ICARDİ İLE TEKRAR BARIŞACAK MI?

"Mauro beni kazanmak için her şeyi yaptı ama onu affetmek zorunda değilim.'' diyen Wanda Nara şu ifadeleri kullandı; ''O mesajları unutmadım. Seçim yapmak zorundaydım ve ondan ayrılarak ailemi korudum. Şu an geri adım atmayacağım. Ama bir gün Icardi ile yeniden birlikte olup olmayacağımı soruyorsanız size şu şekide cevap vereyim: Asla bilemeyeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading