Yandex Metrica

Volkan Demirel'den flaş Arda Güler yorumu! Jesus doğru yapıyor!

Volkan Demirel'den flaş Arda Güler yorumu! Jesus doğru yapıyor!

Hatayspor'un yeni teknik direktörü, Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel, Jesus'un Fenerbahçe'sini değerlendirirken Portekizli hocanın Arda Güler'e verdiği kısa süreli forma şansını da olumlu bulduğunu söyledi.

Spor

23.01.2024, 22:13

Süper Lig'de zor günler geçiren Hatayspor'un başına geçen Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'sini değerlendirdi. 40 yaşındaki teknik adam, Portekizli hocanın Arda Güler'e verdiği süreyle ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu..

Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Galatasaray - Trencin maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Galatasaray - Trencin maçı ne... Haberi Görüntüle

İLK 7 İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Hatayspor'da göreve başlayan teknik direktör Volkan Demirel, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Şu anda ligde sonuncu olan bordo-beyazlı kulübün, sezonu ilk 7'de bitireceğini vurgulayan Demirel, Fenerbahçe ile ilgili de konuştu.

Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif Haberi Görüntüle

"ZAMANLAMASI ÇOK İYİ"

17 yaşındaki Arda Güler konusunda Jesus'un ne yapmak istediğini anladığını belirten 40 yaşındaki hoca, "Arda'nın biraz daha futbol anlamında tecrübelenmesi gerekiyor. Evet top ayağına çok yakışıyor ve görsel olarak iyi izletiyor ama bence Jesus, zamanlamayı çok iyi yapıyor" dedi.

Ayrıca Jesus'un, rakibe göre farklı sistemlerle çıkmasının hoşuna gittiğini belirten Demirel, jübile isteyip istemediği sorusuna da şu yanıtı verdi: Bu içimde bir yara değil, bana verilebilecek bir değer değil. Sokağa çıktığımda bir Fenerbahçeli taraftarın boynuma sarılması bambaşka bir boyut.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading