Yandex Metrica

Vitor Pereira'yi yerden yere vurdu: Büyük takımın küçük hocası

Vitor Pereira'yi yerden yere vurdu: Büyük takımın küçük hocası

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, spor yazarlarının tepkisini çekti.

Spor

23.01.2024, 18:10

Süper Lig'de liderliği Trabzonspor'a kaptıran Fenerbahçe, Avrupa'da da istediği sonuçları alamadı.

Dün akşam Belçika ekibi Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz, gruptan çıkma şansını zora soktu.

Maçtan sonra Avrupa için yetersisiz açıklamasını yapan Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, eleştirilerin odağındaydı.

Spor yazarları Portekizli antrenör hakkında değerlendirmelerde bulundu. 


UĞUR MELEKE: PEREİRA'NIN B PLANI YOK

"Vitor Pereira’nın bir B planı neredeyse yok. Ya da A planında gereğinden fazla ısrarcı. Pereira yaklaşık dört aydır görevde. Onun Fenerbahçe’sini yedisi hazırlık, dokuzu lig, beşi de Avrupa’da olmak üzere 21 maçta seyrettik. Yani sağlıklı bir değerlendirme yapmak için yeterli veri var elimizde. Dün Kadıköy’de oynanan müsabakanın neticesinden bağımsız olarak Pereira’nın Fenerbahçesini şöyle özetleyebilirim: Onun A planına saygı duyuyorum ama koca bir sezonu, her bir müsabakayı, her bir durumu tek bir taktikle götüremezsiniz. B, C, D planlarınız; yani bir taktikler repertuvarınız olmalı. İlk 21 maç sonunda görünen o ki, Pereira’nın bir B planı neredeyse yok. Ya da A planında gereğinden fazla ısrarcı."

2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç oynanıyor? 2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç... Haberi Görüntüle

GÜRCAN BİLGİÇ: BÜYÜK TAKIM KÜÇÜK HOCA

"Taraftarın kalbini okşayan, "Aile için savaşacağız" diyen Vitor Pereira'nın takımı, ilk 45'te %56, ikinci de %57 ile topu rakibe verdi. Büyük takımın, küçük hocasıysanız tribünlere oynayarak yaparsınız işinizi. Size inanacak saflıkta destekleyenler de bulursunuz."


SERDAR ALİ ÇELİKLER: TAKIM DAĞILMIŞ 

"Vitor Pereira kendi fikrine o kadar aşık ki, 2-1 ile gelinen 2. yarıda 3-5-2'ye döner, Berisha yerine misal Zajc'ı alıp biraz daha pas oyununa dönebilirdi. Hayır yapmıyor. Takım dağılmış, 2. golü yemişken 4 oyuncu değiştirip aynı sistem ve planına göre devam ediyor. Sadece sahadaki enerjiyi artırıyor. Tek sorun teknik adamın sabit fikirliliğinde, kendi fikrine olan aşkında değil elbet. Takım ciddi kalite sorunu yaşıyor. Berisha, bu sezonun hayal kırıklığı transferi. Aslen Kim ve birazcık da Rossi dışında transfer karavanacılığı sürüyor. Mesut Özil konusunu artık kafamızda kapatalım bence. İrfan - Bu sene hiç olmayan Pelkas ve Enner dışında üretimi başarabilecek pek kimse yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading