Yandex Metrica

Visca konuşurken panel devrildi! Yaşanan ilginç anlar gündem oldu

Son dakika Trabzonspor... Slovenya'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Boşnak yıldız Edin Visca, basın mensuplarının sorularını yanıtladığı sırada arkasında bulunan reklam paneli yere düştü.

Spor

23.01.2024, 22:10

Trabzonspor'un yıldızı Edin Visca, Slovenya kampında açıklamalar yaptığı sırada arkasında bulunan reklam paneli rüzgardan dolayı devrildi.

Sosyal medyada gündem olan görüntü sonrası Bordo-mavili taraftarlar 'Visca geldi bahar geldi' yorumunda bulunarak esprili ifadeleri kullandı.

Daha sonrasında sorulara yanıt veren Visca, bu sezon da hedeflerini şampiyonluk olduğunu belirtti.

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklama: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini açıkladı Volkan Demirel'den çarpıcı açıklama: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini açıkladı Haberi Görüntüle

EDİN VİSCA HEDEFİNİ AÇIKLADI

Şimdi önlerine baktıklarını belirten Visca, "Şimdi onu kenara bıraktık. Yeni bir sezon, yeni bir kamp dönemi başladı. Bu kampta Slovenya’da gerçekten müthiş bir ortam var. Yeni sezona hazırlanmak için otel, sahalar mükemmel, her şey mükemmel. Ben de buraya açıkçası motive bir şekilde geldim. Şimdi yeni sezonda bireysel performansımı daha fazla artırmak istiyorum. Bireysel antrenmanlara daha önce başladım. Çünkü geçtiğimiz sezon dolu tribünlerde, taraftarlara çok heyecanlı maçlar oynadık ve ben de çok güzel hissettim. Ben de onu bu sene tekrar yaşamak istiyorum." şeklinde konuştu.

Visca, takımda ortamın çok güzel olduğunu anlatarak, "Ben 2-3 gün önce geldim. Abdülkadir Ömür ile konuştuk, 'Evet hikaye yazdık ama bu sene tekrar şampiyon olmak için oynamak istiyoruz' dedik. Bu sezon da herkes çok motive ve heyecanlı geldi. Bu sezon daha iyi olmak için daha fazla çalışmak istiyorum. Bunun için bireysel performansımı daha da yukarılara çıkarmak için daha çok çalışacağım. En önemlisi geçen sene çok fazla sakatlık yaşadık. İnşallah bu sene bunları yaşamayız. Hedefimiz bu sezon yeniden şampiyon olarak kupayı kaldırmak." ifadelerini kullandı.

Olimpiyat öncesi Fransa'da bomba alarmı: Uçuşlar durduruldu! Olimpiyat öncesi Fransa'da bomba alarmı: Uçuşlar durduruldu! Haberi Görüntüle

VİSCA: ABDULLAH AVCI İLE KONUŞTUM

İstanbul'da 10 yılı aşkın zamanının geçtiğini vurgulayan Visca, "Başakşehir rahat bir takım olarak düşünülüyor. Çünkü 'Taraftar da yok, baskı da yok' deniliyor. Ancak Başakşehir’de ilk 5-6 yıl ilk 3-4 içinde olduk. O da kolay bir şey değildi. Ben de Abdullah Avcı ile konuştum. Bana 'Konfor alanından çıkmak yeni bir hedef, yeni bir heyecan' dedi. Ben de öyle düşündüm. Trabzon’a geldim. Çalışanından yöneticisine, futbolcusuna kadar herkes çok iyi. Kendimi evimde hissettim. Türkçe biliyor olmam da belki büyük bir avantajdı benim için. Ancak kariyerimde yeni bir şeyler yapmak istiyorum. Yeni bir tarih, yeni bir hikaye yazmak istiyorum. İyi hissediyorum. Futbol şehri Trabzon ve burada çok mutluyum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading