Yandex Metrica

Vincent Aboubakar'da son gelişme! İstanbul'a geliyor...

Vincent Aboubakar'da son gelişme! İstanbul'a geliyor...

Al Nassr ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Aboubakar bu akşam İstanbul'da olacak ve Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

Spor

23.01.2024, 22:17

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Vincent Aboubakar bu akşam saat 22:00'da İstanbul'a inecek.

Beşiktaş, Manchester United ile anlaşma sağlayan Wout Weghorst'un yerini Vincent Aboubakar ile doldurmaya hazırlanıyor. Yılan hikayesine dönen transferde Beşiktaş'ın ilerleyen saatlerde açıklama yapıp mutlu sona ulaşacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU!

Aboubakar, Beşiktaş'tan 2.5 milyon Euro ücret ve 500 bin Euro bonus kazanacak.

Kamerunlu yıldız 2+1 yıllık sözleşme imzalayarak Beşiktaş'a imza atacak.

Rekor transfere kapı gösterildi: Mourinho, 9 futbolcunun kalemini kırdı Rekor transfere kapı gösterildi: Mourinho, 9 futbolcunun kalemini kırdı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA 3. DÖNEM

Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla 3. dönemine hazırlanıyor.

30 yaşındaki oyuncu 2016/2017 sezonunda Porto'dan kiralanmış ve 38 maçta 19 gol 4 asistlik unutulmaz bir performans sergileyerek o sezon gelen şampiyonluktaki en büyük pay sahiplerinden biri olmuştu.

2020 yaz transfer döneminde Porto'dan ayrılan Aboubakar, Beşiktaş'a imza atmıştı. Aynı sezon 29 maçta 19 gol 5 asistlik performansıyla Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşarken yine takımın kilit isimlerinden biri olarak kariyerine bir kupa daha ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading