Yandex Metrica

Victor Nelson, Napoli transferini açıkladı

Victor Nelson, Napoli transferini açıkladı

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Victor Nelsson, Napoli ile ilgili çıkan transfer iddialarına cevap verdi. Danimarkalı stoper, geleceğin ne getireceğini bilemeyeceğini belirterek, şu anki odak noktasının Galatasaray olduğunu vurguladı.

Spor

16.04.2024, 01:05

Galatasaray'ın savunmasının önemli isimlerinden Victor Nelsson, ülkesi Danimarka basınına Napoli ile ilgili çıkan transfer iddialarına yanıt verdi.

Sonbahar aylarında yedek kulübesine hapsolduğu süreçle ilgili konuşan Nelsson, bu dönemin sinir bozucu ve zor olduğunu ifade etti. Ancak şu anda oynadığını ve mutlu olduğunu belirtti. Yedek kaldığı süreçteki durumun farklı olduğunu aktardı ve bunun kariyeri boyunca yaşanabilecek bir durum olduğunu dile getirdi.

Arda Güler Barcelona yolcusu mu? Teknik direktör Xavi açıkladı: Bizde olsaydı... Arda Güler Barcelona yolcusu mu? Teknik direktör Xavi açıkladı: Bizde... Haberi Görüntüle

NAPOLİ İDDİALARINI CEVAPLADI

Ara transfer dönemindeki Napoli iddialarına yönelik sorulara cevap veren Nelsson, pek çok söylenti olduğunu belirtti. Ancak şu anda bulunduğu yere odaklandığını ve mümkün olan en iyi şekilde çalıştığını vurguladı. Geleceğin ne getireceğini asla bilemeyeceğini ifade ederek, şu anda mutlu olduğu yerin Galatasaray olduğunu dile getirdi.

Nelsson, sözlerini milli takımdan döndüğünde kazanmaları gereken bir şampiyonlukları ve Süper Kupa mücadelelerinin olduğunu belirterek tamamladı. Odaklanmak istediği şeyin bu olduğunu vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading