Yandex Metrica

Vedat Muriqi canlı yayında açıkladı! Yeni takımı belli oldu

Vedat Muriqi canlı yayında açıkladı! Yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... İtalya Serie A devi Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi Kanal D ekranlarından yayınlanan programa katılarak kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:37

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Vedat Muriqi sessizliğini bozdu.

Eşiyle birlikte İstanbul'a tatile gelen Kosovalı golcü, Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı komedi programına izleyii olarak katıldı.

Eser Yenenler ile sohbet eden Vedat, İstanbul'a transfer için gelmediğini, tatil için burada olduklarını belirtmesine rağmen eşi Edibe Muriqi'nin itirafı kafalarda soru işareti yarattı.

Programın yayınlanan yeni bölümünde Eser Yenenler ile bir süre sohbet eden Kosovalı futbolcu, transfer için mi İstanbul'da olduğu sorularına net bir yanıt verdi. Vedat Muriç, "Tatil için buradayız" diyerek iddiaları geçiştirdi.

İstanbul'u ailece çok sevdiklerinin altını çizen deneyimli golcü, "Tatil için buradayız. Öncelikle bunu söyleyeyim. Bu güzel şehirde olduğumuz için çok mutluyuz. Biz ailece burayı çok sevdik, çok da seviyoruz. Her seferinde 1-2 gün izin olmasına rağmen buralara gelmeye çalışıyoruz en azından. Program çok yoğun. Tatile geldim."

İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden yayınlanmadı? İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden... Haberi Görüntüle

VEDAT MURİQİ İSTANBUL'DA OYNAMAK İSTİYOR

Vedat Muriqi'nin eşi Edibe Muriqi, İtalya'da mutlu olmadığını ve İstanbul'a geri dönmeyi çok istediğini açıkladı.

Eser Yenenler'in 'Kimin aklını okumak isterdin?' sorusuna da yanıt veren Edibe Muriqi, cevap olarak Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'u işaret ederek, "Valla Vedat'dan özel istek var. 'Sakın en eline mikrofonu alma' dedi. 'Beni öyle bir durumlara sokuyorsun ki içinden çıkamıyorum' diyor. Ben açıkçası Ali Koç'un aklını okumak isterdim. Roma'da asla memnun değilim. Tabii ki İstanbul'a dönmek isterim." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading