Yandex Metrica

Vedat Muriç transferi bu sözlerle açıkladı: 'Tahmin et kim döndü'

Vedat Muriç transferi bu sözlerle açıkladı: 'Tahmin et kim döndü'

Adı Süper Lig ekipleriyle anılan Vedat Muriç’in yeni takımıa belli oldu. Golcü futbolcu bonservisiyle Mallorca'ya transfer olduğu bildirildi.

Spor

23.01.2024, 19:34

Fenerbahçe'den ayrılarak İtalya Serie A takımlarından Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriç, beklenen performansı gösteremeyince Lazio, 28 yaşındaki golcüyü kiralamıştı. Süper Lig'de daha önce Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ile son olarak Fenerbahçe forması giyen 28 yaşındaki golcü oyuncu Vedat Muriqi İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'ya 20 milyon Euro bonservise transferi gerçekleşmişti.

Kosovalı golcü, beklentilerin altında bir performans gösterdi. İspanyol ekibi Mallorca'ya kiralandı. Lazio Muriqi'in yeni adresini açıkladı.

Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk etmek istedi Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk... Haberi Görüntüle

"TAHMİN ET KİM DÖNDÜ" PAYLAŞIMI

Lazio resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Muriqi için Mallorca ile anlaşma sağlandığını resmen açıkladı. Vedat Muriç’in bonservisiyle birlikte Real Mallorca'ya gittiği belirtildi. Lazio'nun açıklamasında bonservise dair herhangi bir bilgi yer almadı. Vedat Muriqi de şahsi hesabından yaptığı paylaşımla daha önce kiralık olarak forma giydiği Mallorca'ya dönüşünü 'Tahmin et kim döndü' notuyla paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading