Yandex Metrica

Ve Can Uzun milli takım tercihini yaptı! Açıklamasıyla gönülleri fethetti

Ve Can Uzun milli takım tercihini yaptı! Açıklamasıyla gönülleri fethetti

Can Uzun'un milli takım tercihi bir süredir spor gündemini meşgul ediyordu. Ve nihayetinde beklenen haber geldi ve Can Uzun Almanya ve Türkiye arasında beklenen milli takım tercihini yaptı. Gevç yetenek milli takım tercihi konusunda son kararını Türkiye'den yana kullandığını kamuoyuna duyurdu.

Spor

05.03.2024, 10:54

Nürnberg forması ile harikalar yaratan 18 yaşındaki futbolcu Can Uzun, Almanya ile Türkiye arasındaki Milli Takım tercihine yönelik karını verdi.

La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi! La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi! Haberi Görüntüle

ALMANYA VE TÜRKİYE ARASINDAKİ KARARINI VERDİ

Nürnberg'te yıldızlaşma yolunda ilerleyen ve hem Almanya hem Türkiye milli takımlarının radarına giren genç yetenek Can Uzun'un bir süredir iki milli takım arasından bir seçim yapması bekleniyordu. Can Uzun nihai kararını verdi ve kamuoyuna bu kararını duygusal bir şekilde açıkladı.

Merih Demiral'a Bozkurt selamı sonrası ikinci skandal! UEFA Arjantin'e ceza verecek mi? Merih Demiral'a Bozkurt selamı sonrası ikinci skandal! UEFA Arjantin'e ceza... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM TERCİHİNİ DUYGUSAL BİR AÇIKLAMAYLA DUYURDU

Almanların tüm pozitif baskısına rağmen, Can Uzun milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanarak Türk futbolseverlerin gönlünü fethetti.

Can Uzun, Türkiye'yi seçtiğini sosyal medya hesabından "Kalbimin sesini dinledim" sözleriyle duygusal bir şekilde açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading