Yandex Metrica

Ümit Özat'tan Emre Belözoğlu'na olay sözler! Canlı yayında açıkladı

Ümit Özat'tan Emre Belözoğlu'na olay sözler! Canlı yayında açıkladı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin efsane oyuncuları arasında yer alan Ümit Özat, canlı yayında Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle gündem oldu.

Spor

11.03.2024, 18:26

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu olan ve aynı zamanda teknik direktör olarak kariyerine devam eden Ümit Özat, TV100'de yayınlanan Var Odası programında olay açıklamalar yaptı.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu hedef alan Özat, çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Türkiye'nin en iyi hocasının Fatih Terim olduğunu söyleyen Özat, "Emre Belözoğlu gibi Galatasaray'da oynarken 'Dünyanın en büyük kulübü Galatasaray' deyip, Fenerbahçe'ye gelince 'Ben Aykut Kocaman'la büyüdüm' demiyordum. Yalakalık benim genlerimde yok. Doğru ne ise onu söylerim. Türkiye'nin en iyi hocası Fatih Terim'dir." dedi.

Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZAT SİTEM ETTİ

Futbol hayatında formasını terlettiği Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'nin kendisi için çok değerli olduğunu belirten Ümit Özat,  "Hayatımda ailemden sonra en çok sevdiğim iki şey vardı. Biri Fenerbahçe diğeri Gençlerbirliği, benim hatalarım olmuştur ama en kötü düşmanlıkları bu camiaların içindeki insanlardan gördüm." görüşlerini paylaşarak sitem etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading