Yandex Metrica

Uğurcan Çakır Trabzonspor'dan ayrılıyor mu?

Uğurcan Çakır Trabzonspor'dan ayrılıyor mu?

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Uğurcan Çakır, takımıyla geleceği konusunda belirsizlik yaşamaktadır. 28 yaşındaki kaleciye, iki Arap kulübünün ilgi gösterdiği bildirilmektedir. Uğurcan Çakır, dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final maçındaki açıklaması ile ayrılık sinyalleri verdi.

Spor

24.05.2024, 11:36

Trabzonspor'un sık sık İngiliz takımlarıyla adı anılan kalecisi Uğurcan Çakır'a, iki Arap kulübünün ilgi gösterdiği belirtiliyor. Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'ın geçtiğimiz günlerde Uğurcan'ın ayrılışına onay verebileceklerini ve ilgilenen kulüplerin olduğunu açıklamasının ardından, başarılı eldivene iki Arap kulübünün teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Euro 2024 için devrim gibi karar Euro 2024 için devrim gibi karar Haberi Görüntüle

8-10 MİLYON EURO TEKLİF BEKLENİYOR 

Karadeniz Gazetesi'nin haberi doğrultusunda, Trabzonspor yönetimi Uğurcan Çakır için 8-10 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli bekliyor. Bu sezon performansı tartışılan Uğurcan Çakır'ın da ayrılmaya sıcak baktığı ancak hayalini kurduğu İngiltere Premier Lig'inden bir teklif beklediği belirtiliyor.

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor! Lewandowski karar verdi Fenerbahçe transferde büyük oynuyor! Lewandowski karar verdi Haberi Görüntüle

AYRILIK SİNYALİ

Uğurcan Çakır ZTK Türkiye Kupası finali maçı sonrası yaptığı açıklamada ayrılık sinyali vererek, "Bu camia çok kupa kaldıracaktır. Ertuğrul Başkan, Abdullah hoca, Trabzonspor için çalışan herkes ben olsam da olmasam da kupalar kazanacaktır." ifadelerinde bulundu.

Uğurcan Çakır kimdir

Uğurcan Çakır kimdir

Montella'dan flaş karar! Ümit Milli'den, A Milli Takım'a çekti Montella'dan flaş karar! Ümit Milli'den, A Milli Takım'a çekti Haberi Görüntüle

UĞURCAN ÇAKIR KİMDİR?

1996 yılında Antalya'da doğan Uğurcan Çakır, ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Futbol kariyerine 12 yaşında İstanbul'un amatör takımlarından birisi olan Çekmeköyspor'da başladı ve bir sezon sonra 1461 Trabzon'un altyapısına transfer oldu. Trabzonspor'un alt kulübü olan 1461 Trabzon'un altyapısında gösterdiği performansla dikkat çeken Çakır, 2012 yılında Trabzonspor'un altyapısına transfer edildi ve burada yetenekli kaleci İbrahim Demir ile birlikte dikkat çeken isimlerden biri oldu.

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading