Yandex Metrica

UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Hangi takımlar finalde?

UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Hangi takımlar finalde?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2023-2024 sezonu finali için futbolseverlerin heyecanı dorukta. Almanya'nın güçlü temsilcisi Borussia Dortmund ile İspanya devi Real Madrid'in karşı karşıya geleceği bu dev maç, milyonlarca futbolseveri ekran başına kilitleyecek. Kupayı en çok kazanan takım unvanını elinde bulunduran Real Madrid, Borussia Dortmund'u mağlup ederek bir kez daha tarih yazmak istiyor. Peki, Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede oynanacak?

Spor

27.05.2024, 15:05

Borussia Dortmund-Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçı, 1 Haziran Cumartesi günü İngiltere'nin başkenti Londra'daki ünlü Wembley Stadı'nda oynanacak. Bu tarihi karşılaşma, TSİ 22.00'da başlayacak ve futbolseverler için büyük bir şölen sunacak.

Milyonların merakla beklediği bu büyük mücadele, Türkiye'de EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler, EXXEN üzerinden maçın heyecanını anbean takip edebilecek.

Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya çıktı Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya... Haberi Görüntüle

HAKEM KADROSU

Zorlu karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic’in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise François Letexier olacak. Bu önemli mücadelede görev alacak hakem kadrosu, maçın adil ve sorunsuz bir şekilde yönetilmesi için hazır bulunacak.

Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali herkesi korkuttu Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN DURUMU

Milli futbolcumuz Arda Güler'in yedek kulübesinde olması beklenen bu dev finalde, genç oyuncunun performansı da merak konusu. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, basın mensuplarının Arda Güler ile ilgili sorularına, "Arda son maçlarda kabiliyetini ve özelliklerini gösterdi. Neredeyse yüzde 100 ile oynadı. Cumartesi günkü final maçı için de faydalı olabilir." diyerek genç futbolcunun finale hazır olduğunu vurguladı.

Oosterwolde takımdan ayrılıyor mu? Sürpriz talip ortaya çıktı Oosterwolde takımdan ayrılıyor mu? Sürpriz talip ortaya çıktı Haberi Görüntüle

REAL MADRID'İN HEDEFİ

Real Madrid, bu finalde Borussia Dortmund'u yenerek 14. kez Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmeyi hedefliyor. Ancelotti, final öncesinde yaptığı açıklamalarda, "Başarılı bir sezon geçirdik ve şimdi bunun zevkini çıkaracağız. Real Madrid, bu tip turnuvalar için doğmuş, çok özel bir kulüp." ifadelerini kullandı.

TFF seçimlerinde flaş ifadeler! Desteğini açıkladı TFF seçimlerinde flaş ifadeler! Desteğini açıkladı Haberi Görüntüle

BORRUSIA DORTMUND'UN MÜCADELESİ

Borussia Dortmund ise PSG ve Atletico Madrid gibi güçlü rakipleri eleyerek finale yükselmenin gururunu yaşıyor. Alman ekibi, Real Madrid karşısında zafer kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazmak istiyor.

Futbolseverler, bu tarihi karşılaşmanın sonucunu büyük bir merakla bekliyor. Wembley Stadı'nda oynanacak olan bu büyük final, futbol dünyasının en prestijli kupasını kazanacak takımı belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading