Yandex Metrica

Türkiye - Lüksemburg maçının ilk 11'leri belli oldu

Türkiye - Lüksemburg maçının ilk 11'leri belli oldu

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim oynanacak zorlu mücadele saat 21.45'te başlayacak.

Spor

23.01.2024, 22:13

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg'u konuk ediyor.

Ay-yıldızlı ekipte Salih Özcan, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Milli takımda sakatlığı bulunan Merih Demiral'ın durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Ayrıca bir önceki aday kadroda yer alan Mert Müldür, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu ve Doğukan Sinik ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

1 PUAN B LİGİ'NE YETECEK

Gruptaki sırasıyla sahasında Faroe Adaları'nı 4-0, deplasmanda Litvanya'yı 6-0, Lüksemburg'u 2-0 mağlup eden milli takım, son maçında da sahasında Litvanya'yı 2-0 yendi. Ay-yıldızlı ekip 12 puanla lider durumda bulunuyor. Milli takımın bu karşılaşmadan alacağı 1 puan, grubu lider bitirmesini ve B Ligi'ne yükselmesini garantileyecek.

Gruptaki tek yenilgisini sahasında Türkiye'den alan Lüksemburg ise 7 puanla ikinci sırada yer alıyor. Lüksemburg'un grup liderliği iddiasını sürdürmesi için bu karşılaşmayı kazanması gerekiyor.

TÜRKİYE-LÜKSEMBURG İLK 11'LERİ 

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Kaan Ayhan, Çağlar, Eren Elmalı, Cengiz, Orkun Kökçü, Ferdi, Kerem Aktürkoğlu, Enes, Halil Dervişoğlu.

LÜKSEMBURG: Moris, Jans, Chanot, Martins, Pinto, Sanches, Sebastien Thill, Barretro, Vincent Thill, Rodrigues, Sinani.

HAKEM: Tobias Stieler
STAT: Başakşehir Fatih Terim
SAAT: 21:45
YAYIN: TRT 1

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading