Yandex Metrica

Türkiye Kupası yarı final maçı ne zaman? 2024 Trabzon-Karagümrük ! MKE Ankaragücü- Beşiktaş futbol karşılaşması saat kaçta?

Türkiye Kupası yarı final maçı ne zaman? 2024 Trabzon-Karagümrük ! MKE Ankaragücü- Beşiktaş futbol karşılaşması saat kaçta?

Son dakika haberleri... Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final maçlarının tarihleri belli oldu. Trabzonspor- Vavacars Fatih Karagümrük ve MKE Ankaragücü- Beşiktaş maçlarının tarihleri, saatleri ve stadları belirlendi. Vatandaşlar arama motorlarında Ankaragücü-Beşiktaş ve FatihKaragümrük-Trabzonspor maçının saatlerini araştırmaya başladı. Peki Türkiye Kupası yarı final maçı saat kaçta, hangi tarihte oynanacak?  

Spor

23.04.2024, 11:35

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Türkiye Kupası'nın yarı final ve final programına ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2024 Trabzon-Karagümrük ! MKE Ankaragücü- Beşiktaş futbol karşılaşmaslarının tarihleri ve saatleri açıklandı. Futbol meraklıları TFF'nin yayınladığı metini araştırmaya başladı.

Peki Türkiye Kupası yarı final maçı ne zaman? 2024 Trabzon-Karagümrük ! MKE Ankaragücü- Beşiktaş futbol karşılaşması saat kaçta?

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024 Yarı finale hangi takımlar çıktı? UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE KUPASI YARİ FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmları 23 Nisan Salı ve 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR-KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor-Karagümrük maçını vatandaşlar araştırmaya başladı. Trabzonspor- Fatih Karagümrük karşılaşması 24 Nisan 2024 Çarşamba, saat 20:30'da Papara Park'ta başlayacak.

Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Sakatlığı ciddi Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Sakatlığı ciddi Haberi Görüntüle

MKE ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ve Ankaragücü taraftarları Türkiye Kupası yarı final maçının ne zaman saat kaçta olacağını araştırmaya başladı. Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşması 22 Nisan Salı saat 20:30'da oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Spor


Loading