Yandex Metrica

Türkiye Kupası finalinin yabancı VAR'ı açıklandı

Türkiye Kupası finalinin yabancı VAR'ı açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde bu akşam oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor derbisinin Video Yardımcı Hakem (VAR) ekibi belli oldu. Büyük finalde Hollandalı Dennis Johan Higler görev alacak.

Spor

23.05.2024, 13:15

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanla beklenen final maçı, bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak. Saat 20:45'te başlayacak bu önemli derbide, Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi? Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi? Haberi Görüntüle

HOLLANDALI VAR HAKEMİ GÖREVDE

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Hollandalı Dennis Johan Higler üstlenecek. Bu kritik karşılaşmada, Higler'in tecrübesi ve yetkinliği ön plana çıkacak. Higler'e yardımcı olacak AVAR hakemleri ise Murat Erdoğan, Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Ceylan olarak belirlendi.

En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama Haberi Görüntüle

İKİ DEV TAKIM KARŞI KARŞIYA

Beşiktaş ve Trabzonspor, Türkiye Kupası'nı kazanmak için sahaya çıkacak. Her iki takım da bu önemli mücadelede tüm güçlerini ortaya koyacak. Taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ve ekran başında bu büyük finalin heyecanını yaşayacaklar.

Barış Alper'e Ada kancası! Galatasaray beklentisini açıkladı Barış Alper'e Ada kancası! Galatasaray beklentisini açıkladı Haberi Görüntüle

FUTBOLSEVERLER İÇİN HEYECAN DORUKTA

Bu akşamki final karşılaşması, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Özellikle VAR sistemi ve Hollandalı hakem Dennis Johan Higler'in performansı, maçın gidişatında önemli bir rol oynayacak. 

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibinin kim olacağı merakla beklenirken, her iki takım da kupayı müzelerine götürmek için sahada kıyasıya mücadele edecekler. Tüm gözler, bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olacak.

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading