Yandex Metrica

Türk doktor Dünya Şampiyonası'nda tarihe geçti

Türk doktor Dünya Şampiyonası'nda tarihe geçti

Son dakika haberleri... Giresun'da yaşayan Uzman Doktor Ayten Kartal Taş, dünya ikincisi olarak gururlandırdı.

Spor

23.01.2024, 22:01

Giresun Tirebolu'da Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Uzman Doktor Ayten Kartal Taş, İstanbul'da 5-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’nda tarih yazdı.

Başarısıyla Türk bayrağını dalgalandıran Ayten Kartal Taş, dünya ikincisi olarak takdir topladı.

Spor hayatının yanısıra Aile Sağlığı Merkezi'nde doktor olarak görev yapan, akşamları ise salona giderek antrenman yapan Taş, Uzakdoğu sporlarıyla hem doktor hem de bir kadın olarak kendini güvende hissettiğini ifade etti.

UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük çalacak UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük... Haberi Görüntüle

AYTEN KARTAL TAŞ: GÜVENDE HİSSEDİYORUM

Bir doktor olarak görevinin koruyucu sağlık hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Ayten Kartal Taş, "Bu sporla kendimi daha güvende hissediyorum. Gündüz hastanede mesaimi yaptıktan sonra akşamları da salona giderek antrenman yapıyorum” dedi.

Karate Antrenörü Ercan Kara ise ”Bir doktor ve sporcusu olarak Ayten Kartal Taş ile gurur duyuyoruz. Geçen hafta İstanbul’da yapılan Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’nda ikinci oldu. Bundan sonraki hedefimiz 2022 yılında yapılacak olan Karate Şampiyonası'nda birinci sıraya yükselmektir'' ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading