Yandex Metrica

Trabzonspor'un hayalleri suya düştü! Premier Lig ekibi transferi bitiriyor

Trabzonspor'un hayalleri suya düştü! Premier Lig ekibi transferi bitiriyor

Premier Lig ekibi Luton Town, Trabzonspor'un da radarındaki sağ bek adayı Daiki Hashioka'yı kadrosuna katmak üzere. Transferde sona yaklaşılırken, Trabzonspor'un da oyuncuyla ilgilendiği belirtiliyor.

Spor

31.01.2024, 23:52

Trabzonspor'un sağ bek arayışı içerisinde yer alan Daiki Hashioka, İngiltere'nin Luton Town ekibi tarafından transfer edilmeye hazırlanıyor. Premier Lig takımı, St. Truiden ile yapılan görüşmelerin ardından Hashioka transferini tamamlamaya yaklaşıyor.

Beşiktaş yeni golcüsü Ciro Immobile'nin fiyatını açıkladı Beşiktaş yeni golcüsü Ciro Immobile'nin fiyatını açıkladı Haberi Görüntüle

ANLAŞMA AŞAMASINDA

Athletic'in haberine göre, Luton Town ile Daiki Hashioka arasında henüz resmi bir anlaşma olmasa da görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor. Tarafların kısa süre içerisinde imza aşamasına geçebileceği belirtiliyor.

Trabzonspor'un sağ bek pozisyonu için ilgilendiği iddia edilen Daiki Hashioka'nın transferi için Luton Town ile rekabet halinde olduğu bildirildi. İngiltere'den gelebilecek teklife karşı Trabzonspor'un nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.

Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta? Lecce maçı hangi kanalda? Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta? Lecce maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

OYUNCU PROFİLİ

Hashioka, 2021 yılında Belçika ekibi St. Truiden ile sözleşme imzalayarak Avrupa kariyerine başladı. 24 yaşındaki sağ bek, bu sezon St. Truiden formasıyla 19 maçta görev alarak 2 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Japonya Milli Takımı formasını 7 kez giyen Hashioka'nın uluslararası deneyimi, hem Luton Town hem de Trabzonspor için değerli bir unsurdur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading