Yandex Metrica

Trabzonsporlular şaşkın! Andreas Cornelius'un yeni takımı belli oldu

Trabzonsporlular şaşkın! Andreas Cornelius'un yeni takımı belli oldu

Yıldız futbolcu Andreas Cornelius Trabzonspor’da ayrılıyor. Andreas Cornelius'un yeni takımı belli oldu

Spor

23.01.2024, 19:29

Trabzonspor formasıyla çıktığı karşılaşmalarda 17 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulunan 29 yaşındaki Danimarkalı golcü Andreas Cornelius, Trabzonspor taraftarını bile şaşkına çevirdi.

Süredir adı sık sık transfer dosyalarında geçen 29 yaşındaki golcü futbolcu aldığı ayrılık kararı ile bordo mavilileri hayal kırıklığına uğrattı.

Fenerbahçe-Lugano maçı geniş özeti ve golleri | FB-Lugano maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe-Lugano maçı geniş özeti ve golleri | FB-Lugano maçı kaç... Haberi Görüntüle

CORNELİUS DA FİORENTİNA TRANSFERİNE SICAK BAKIYOR

Andreas Cornelius son kararını verdi. Alexander Sörloth’un yerine transfer edilen ve başarılı bir sezon geçiren Cornelius takımdan ayrılıyor.

Trabzonspor formasıyla geçtiğimiz sezon 42 resmi maçın 31'inde ilk 11'de yer alan Cornelius’un Serie A takımlarından Fiorentina ile anlaştığı öne sürüldü. Cornelius için 10 milyonu gözden çıkaran Fiorentina, bordo-mavililere teklifte bulunacak. Cornelius da Fiorentina transferine sıcak bakıyor ve takımdan ayrılmak istiyor.

Trabzonspor’da Cornelius'un transferinin 10 milyon euro karşılığında gerçekleşmesi halinde Yusuf Yazıcı'nın ardından en pahalı transfer satışı olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading