Yandex Metrica

Trabzonspor’da Pepe sakat mı, forma giyecek mi? Hangi maçlarda oynamayacak?

Trabzonspor’da Pepe sakat mı, forma giyecek mi? Hangi maçlarda oynamayacak?

Kayserispor maçında sakatlanan Nicolas Pepe'den kötü haber geldi. Trabzonspor'un yıldız oyuncu kaç hafta sahalardan uzak kalacak? Nicolas Pepe'nin sakatlığı ne? Nicolas Pepe Çorum ve Gaziantep maçlarında oynayabilecek mi?

Spor

04.03.2024, 17:16

Pazar günü kendi evinde Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da Nicolas Pepe şoku yaşanıyor. Maçı ilk yarısından sakatlanıp oyundan çıkan Nicolas Pepe'nin sakatlığı ne durumda? Trabzonspor taraftarı arama motoruna, "Trabzonspor’da Pepe sakat mı, forma giyecek mi? Hangi maçlarda oynamayacak?" sorularını soruyor. 

Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta? Lecce maçı hangi kanalda? Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta? Lecce maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

NICOLAS PEPE'NİN SAKATLIĞI NE?

Nicolas Pepe'nin sakatlığı ne? Nicolas Pepe kaç maç oynayamayacak? Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, Futbol A Takımımızın Mondihome Kayserispor ile oynadığı maç sırasında ağrı hissederek oyundan çıkan oyuncumuz Nicolas Pepe'nin bugün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst arka bölgesinde kas (hamstring grubu) yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır." denildi. Peki Pepe kaç maç kaçıracak? 

Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift kameralara böyle yakalandı Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift... Haberi Görüntüle

NICOLAS PEPE KAÇ MAÇ KAÇIRACAK?

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Nicolas Pepe kaç maç kaçıracak. Pepe hangi maçlarda forma giyemeyecek? Edinilen bilgiye göre Pepe ilk sezonu kapattı. Pepe, Gaziantep FK, Samsunspor, İstanbulspor, Başahşehir ve Ankaragücü maçlarında forma giyemeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading