Yandex Metrica

Trabzonspor'da hareketli dakikalar! Abdullah Avcı'nın favorisi takımdan ayrıldı

Trabzonspor'da hareketli dakikalar! Abdullah Avcı'nın favorisi takımdan ayrıldı

Abdullah Avcı'nın tekrar teknik direktörlük görevine gelmesiyle birlikte Trabzonspor'da önemli gelişmeler yaşanmaya başladı. Bordo-mavili kulüpte meydana gelen bu değişim dikkat çekti. Abdullah Avcı'nın favorisi takımdan ayrıldı.

Spor

23.01.2024, 21:49

Trabzonspor'da son haftalardaki kötü performansın ardından gelen bir ayrılık haberi, taraftarların moralini olumsuz etkiledi. Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük koltuğuna geçmesiyle birlikte Trabzonspor camiasında büyük bir heyecan oluştu. Ancak kötü performansın ardından gelen bir ayrılık haberi, Trabzonspor camiasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Montella'dan Juvenstus'a büyük jest: Ferdi Kadıoğlu'nu alın! Montella'dan Juvenstus'a büyük jest: Ferdi Kadıoğlu'nu alın! Haberi Görüntüle

Beşiktaş yeni transferi Can Keleş'i resmen açıkladı Beşiktaş yeni transferi Can Keleş'i resmen açıkladı Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DA HAREKETLİ DAKİKALAR

Nwakaeme, Cornelius, Hamsik, Dorukhan, Victor Hugo ve Bruno Peres'in ardından Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas dönemi de sona eriyor. Sözleşmesi sona ermek üzere olan Bakasetas, Trabzonspor'un sunduğu yeni teklifi kabul etmedi. Dahası, Bakasetas'a talip olan bir takım da ortaya çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki başarılı futbolcu Anastasios Bakasetas, kendisine sunulan yeni sözleşme teklifini kabul etmedi.

Lugano- Fenerbahçe maçının kadrosu açıkladı! İşte Mourinho'nun ekibi Lugano- Fenerbahçe maçının kadrosu açıkladı! İşte Mourinho'nun ekibi Haberi Görüntüle

AEK TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Daha önce Almanya ve İtalya'dan bazı kulüplerin ilgisini çeken Bakasetas için, eski takımı AEK'nın da transfer sürecine dahil olduğu konuşuluyor.

Trabzonspor, ara transfer döneminde uygun bir teklif gelirse Yunan yıldızı satmayı düşünüyor. Aksi takdirde oyuncunun sezon sonunda serbest kalacağı belirtiliyor.

2019-2020 sezonunun devre arasında 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Alanya'dan transfer edilen Bakasetas, Bordo-Mavili formayla çıktığı 115 resmi maçta 31 gol atarken, 22 asist yapma başarısı gösterdi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading