Yandex Metrica

Trabzonspor'da derbi hamleleri şekilleniyor! Abdullah Avcı'dan flaş stoper kararı

Trabzonspor'da derbi hamleleri şekilleniyor! Abdullah Avcı'dan flaş stoper kararı

Trendyol Süper Lig'de hafta sonu için büyük bir heyecan yaşanırken Fenerbahçe'yi evinde misafir edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın planları şekillenmeye başladı. Avcı, stoperde Denswil ve Fernandez'e forma şansı vermeyi düşünüyor.  

Spor

22.03.2024, 15:46

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi misafir edeecek. Dev derbinin hazırlıklarına devam eden Treabzonspor'da teknik patron Abdullah Avcı, stoperde görev vereceği isimleri de netleştirdi.

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

AVCI HAMLELERİNİ OLUŞTURUYOR

Sabah'ın haberine göre, Abdullah Avcı'nın son haftalarda stoperde forma şansı sunduğu Batista Mendy'yi orta sahaya monte edeceği, ayrıca stoper bölgesi için de Denswil ve Fernandez'i kullanacağı aktarıldı.

Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Haberi Görüntüle

THOMAS MEUNIER'DE SON DURUM

Ayrıca haberde, Thomas Meuner'in de Fenerbahçe derbi karşılaşmasında sahada olmasının beklendiği ifade edildi.

Meunier'in pazar günü oynanacak derbide forma giyme şansının yüksek olduğu vurgulanırken Uğurcan Çakır'ın ise sakatlığını tamamen atlattığı ve oynayabilecek durumda olduğu kaydedildi.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading