Yandex Metrica

Trabzonspor kongresinde Ahmet Ağaoğlu: Sakın ha sakın!

Trabzonspor kongresinde Ahmet Ağaoğlu: Sakın ha sakın!

Son dakika haberleri... Trabzonspor'da bugün düzenlenen 78.Olağan Genel Kurulunda Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, idari ve mali yönden ibra edildi.

Spor

23.01.2024, 18:24

Trabzonspor'da olağan seçimli genel kurul devam ediyor.

Mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu'nun tek aday olarak gireceği seçimde ilk gün geride kaldı.

Oy birliği ile mali ve idari yönden ibra edildiği için teşekkür dileklerini ileten Ağaoğlu, "Trabzonspor önce kendi camiası, taraftarına, şehrine olan sorumluluğunu yerine getirmekle mükelleftir. Bölge takımlarına Hekimoğlu'na, Ofspor'a, Yomraspor'a, Rizespor'a, Giresunspor'a, Samsunspor'a, Orduspor'a karşı sorumluluğumuz var. Bu bölgede futbolun kalkınmasında eğer lider konumda görev üstlenmişsek, bu sorumluğun vermiş olduğu ağırlıkla hareket etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

AHMET AĞAOĞLU: SAKIN HA SAKIN!

"Burada hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Sakın ha sakın. 'Yüzde 90-97 Trabzonspor şampiyon' algısı oluşturulmaya başlandı, sakın. Şubat ayında şampiyonluk kutlayacağız, şubat ayı çok soğuk bunu mart ayına erteleyelim esprisi güzel, insanın kulağına hoş geliyor. Ligin son maçı oynanmadan, hakemin son düdüğü bitmeden bu ligde kimin şampiyon olacağı belli olmaz."

2026 Dünya Kupası, ABD'nin elinden alınabilir! FIFA karar verecek 2026 Dünya Kupası, ABD'nin elinden alınabilir! FIFA karar verecek Haberi Görüntüle

'UNUTMAYALIM'

"Şimdi de Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu söylüyor. Şampiyonluk mücadelesinde olan tam 8 takım var. Arada puan farkı olabilir ama bir şeyi unutmayalım. 24 maç, 72 puan var. O zaman birileri şunu söyleyebilir mi, 72 puanın önümüzde olduğu yerde 36 puan ile kim şampiyon oluyor. 36 puan kümede bile kalmıyor. İşin gerçeğini ve realitesini göz ardı ettiğimiz zaman, bizle beraber o mücadeleyi veren rakiplerimizi küçümsediğimiz, yok saydığımız ve saygısızlık yaptığımız zaman sportif anlamda hayatımızın hatasını yaparız ve en ağır bedeli öderiz. Geçmişte bunu bir şekilde ödettiler ama bugün Trabzonspor ve Trabzonspor camiası artık o noktada değil. Modern futbolun, global futbolun, spor ruhunun etik ve ahlak kurullarının bütünleştiği bir Trabzonspor ile karşı karşıyalar bugün. Şampiyonluk hedefi bugün uzak bir hedeftir ama Adana Demirspor maçı bugün saat 16.00'dadır. Peşinden Antalya, Hatayspor ve diğer maçlar var."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading