Yandex Metrica
SON DAKİKA
Trabzonspor'da flaş ayrılık! Milli futbolcunun transferi "Komando" ifadesiyle duyuruldu

Trabzonspor'da flaş ayrılık! Milli futbolcunun transferi "Komando" ifadesiyle duyuruldu

Son dakika haberleri... Suudi Arabistan ligi takımlarından El İttifak, Trabzonspor'un milli futbolcusu Berat Özdemir'i kadrosuna kattığını açıkladı. El İttifak, takımı milli futbolcunun transferi "Komando" ifadesiyle açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:39

Son dakika haberi... Suudi Arabistan ligi takımlarından El İttifak, Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i transfer etti. Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Berat Özdemir'in transferi için El İttifak'la anlaşma sağlandığı belirtilirken transferin mali detayları da paylaşıldı.

Osayi Samuel ceza alacak mı? Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde kaç... Haberi Görüntüle

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Berat Ayberk Özdemir'İn, Ettifaq FC'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Ettifaq FC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-USD ödeme yapacaktır. Ayrıca, oyuncunun üçüncü bir kulübe transferi halinde, 2.500.000.-USD'yi aşan kısmın %15'i, Ettifaq FC tarafından Kulübümüze ödenecektir." ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe Union SG'yi elerse rakibi kim olacak? Fenerbahçe Avrupa'dan ne... Haberi Görüntüle

BERAT’TAN DUYGUSAL VEDA

2020-21 sezonu devre arasında Gençlerbirliği’nden transfer edilen ve 4.5  yıllık anlaşması bulunan Berat Özdemir, bordo mavili takıma veda etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, “Yaklaşık 1 buçuk yıl önce altyapısında yetiştiğim Gençlerbirliği’nden dışarı ilk adımımı atarak bir başka hayalimi gerçekleştireceğim yer olan yuvam gibi gördüğüm Trabzonspor’a geldim. Genç bir çocukken beni Ankara’dan Trabzon’a getiren yolculuk kısa sürede hayatıma bir şampiyonluk, iki de Süper Kupa kattı. Buraya gelirken ‘Taş Mektep’te bir isyanla kurulan Gençlerbirliği’nden, ülkedeki futbol düzenine isyanla kurulan ve şampiyonluklar kazanan Trabzonspor’a geldim’ demiştim. Bu isyanı ve coşkuyu sahaya çıktığım her an yanımda hissettim. Koşarken ayaklarıma güç, ciğerlerime nefes olan bu isyana, bu desteğe ömrümün sonuna kadar minnettar kalacağım. Yazılan tarihin bir parçası olmanın gururunu yaşadım ve hep yaşayacağım. Bazen şartlar yeni hedefler için yeni bir sayfa açmayı insanın önüne getiriverir. Ve beraberinde gelen değişim bazen tercih bazen zorunluluktur. Karadeniz’in mavisine bordoyu ekleyen, yağmurda, çamurda yanımızda olan ‘Sen hayatımda anlam/sen bu hayatta kavgam’ diyen taraftarımızı ise gideceğim yere kalbimde götürüyorum. Umarım zaferlere yenileri eklenir ve bordo mavi fırtına devam eder. Hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un kahramanı: Paul Onuachu! Oynamadığı maçlarda işler tersine dönüyor Haberi Görüntüle

BAŞARILAR TEMENNİSİ

Trabzonspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Berat Özdemir'e kulübümüz için verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading