Yandex Metrica

Trabzon şehri tarihi şampiyonluğa hazırlanıyor! Rekor uzunluktaki şampiyonluk bayrağı kentte coşku yarattı

Trabzon şehri tarihi şampiyonluğa hazırlanıyor! Rekor uzunluktaki şampiyonluk bayrağı kentte coşku yarattı

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un tarihi Süper Lig performansı şehri şampiyonluk havasına erken soktu. Kentte yaşanan coşku sokaklara yansıdı.

Spor

16.02.2024, 19:13

Trabzon şehri, şampiyonluk için geri sayıma başladı.

Süper Lig'de bu sezon fırtına estiren Trabzonsporlu taraftarlar, milli takım arasının ardından Beşiktaş ile oynayacağı maça özel hazırlıklar yapıyor.

Cadde ve sokaklar olmak üzere bazı belediye binaları ve evleri bordo mavi bayraklarla süslendi.

TFF'de görevlendirme! Taner Senseven gitti Abdullah Ayaz geldi TFF'de görevlendirme! Taner Senseven gitti Abdullah Ayaz geldi Haberi Görüntüle

661 METRELİK BAYRAK GÖZ KAMAŞTIRDI

Şampiyonluk hazırlıklarına başlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi, tarihi Trabzon Kalesi'nin surlarına ve şehre en hakim noktadaki Kanuni Bulvarı'nın Boztepe geçiş viyadüğünün ayaklarına Trabzonspor bayrağı astırdı.

Viyadüğün ayaklarına asılan 661 metrekarelik bayrak, görenlerin beğenisini kazandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ayrıca Trabzonspor'un şampiyonluk mücadelesindeki liderliği dolayısıyla kentte bazı noktalarda yer alan kırmızı ışıklara "O sene, bu sene" ve şampiyonluk kupası çıkartması ekledi. Bunun yanı sıra kentte belediyeye ait toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar, biniş kartlarını cihaza okuttuklarında "O sene bu sene" sözlerini duyuyor.

Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama Haberi Görüntüle

'İLK KEZ KUTLANACAK'

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  Trabzonspor'un çok başarılı bir sezon geçirdiğini ve açık ara şampiyonluğa son hızla koştuklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Biz artık buradan geriye dönüş olmayacağına inanıyoruz. Bu sene hakikaten o sene. Hepimiz onu söylüyoruz. O nedenle şehir yavaş yavaş şampiyonluk havasına giriyor. Bu şampiyonluğunu diğerlerinden ayıran bir özellik var, şimdiye kadar Türkiye'de şampiyonluklar 80 ilde kutlandı, Bir ilde kutlanmadı. Bu sene uzun yıllardan sonra ilk kez şampiyonluk 81 ilin tamamında kutlanacak, Trabzon da bu işin merkezi olacak." 

Mourinho 2 ismi sildi orta sahaya Premier Lig'den Norveçli geliyor: İlk temas kuruldu Mourinho 2 ismi sildi orta sahaya Premier Lig'den Norveçli geliyor:... Haberi Görüntüle

SOKAKLARI BAYRAKLARLA SÜSLEDİLER

Belediyelerin yanı sıra kentteki çok sayıda taraftar da kendi imkanlarıyla ev ve iş yerlerinin yanı sıra sokakları bayraklarla donatıyor.

Ortahisar ilçesindeki Trabzon Büyük Sanayi Sitesi'nin bir sokağı da Trabzonspor bayraklarıyla süslendi. Esnafın aralarında para toplayarak temin ettiği bayraklarla süslenen 100 metre uzunluğundaki sokak dikkati çekiyor.

Sanayi Sitesinin Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Arpacı, süslenen sokakta faaliyet gösteren özellikle genç esnafın girişimiyle böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Trabzonspor'a destek adına şampiyonluk yolunda görevimizi yaptığımızı düşünüyoruz. İstiyoruz ki bütün esnaflarımız, genç arkadaşlarımızı sokaklarını süslesinler." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading