Yandex Metrica

Tottenham'ın yeni teknik direktörü belli oldu

Tottenham'ın yeni teknik direktörü belli oldu

Son dakika haberleri... Premier Lig ekibi Tottenham yeni teknik direktörünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Spor

23.01.2024, 18:14

Geçen hafta Manchester United'a 3-0 kaybettikten sonra Nuno Espirito Santo ile yollarını ayıran Tottenham, Antonio Conte'yi takımın başına geçirdi.

Basına tanıtıldıktan sonra görüşlerini aktaran İtalyan hoca, "Liderlik hırsı olan bir Premier Lig kulübüne döndüğüm için çok mutluyum. Tottenham, son teknolojiye sahip tesisler ve dünyanın en stadyumlarından birine sahip. Beni her zaman farklı kılan tutkumu, bu kulübe aktarmaya çalışacağım için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Geçen sene Inter'i Serie A şampiyonu yapan 52 yaşındaki antrenör, yönetimle transfer anlaşmazlığı yaşadıktan sonra istifa etmişti.

İngiltere'de daha önce Chelsea'yi çalıştıran Conte, 2016 yılındaki Premier Lig'i, 2017'de ise Lig kupası şampiyonlukları yaşadı.

Ali Koç'tan Galatasaray'a bomba çalım! Oğuz Aydın resmen Fenerbahçe'de... Ali Koç'tan Galatasaray'a bomba çalım! Oğuz Aydın resmen Fenerbahçe'de... Haberi Görüntüle

TOTTENHAM'IN CONTE PAYLAŞIMI


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading