Yandex Metrica

Torreira fena yakalandı! "Adam hanımcı çıktı"

Torreira fena yakalandı! "Adam hanımcı çıktı"

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ve ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın aşkı göz kamaştırmaya devam ediyor. İkilinin maç öncesi sosyal medyada yaptığı görüntülü konuşma, hayranlarının beğeni ve yorumlarıyla dolup taştı.

Spor

07.02.2024, 04:41

Önceki gün oynanan Alanyaspor maçı öncesi Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan'la görüntülü konuştu. İkilinin bu samimi anları, aşklarını bir kez daha gözler önüne serdi. Özkan ve Torreira, uzunca bir süre aşklarını inkâr etmiş, ancak şimdi aşklarıyla magazin gündemine damgalarını vuruyor.

İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN ROMANTİK PAYLAŞIM

Uruguaylı futbolcu, sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Özkan'ın kendisini öperken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Torreira, "Seni seviyorum" notuyla aşkını ilan etmişti.

Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen VAR kararı sonucu değiştirdi Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen... Haberi Görüntüle

Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Haberi Görüntüle

MAÇ ÖNCESİ GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA

Alanyaspor maçı öncesinde sahaya çıkan Torreira, sevgilisi Özkan'ı görüntülü aradı. Bu anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Torreira'nın "hanımcı" tavırları ve samimiyeti, hayranlarından tam not aldı.

Ferdi Kadıoğlu gidecek mi En-Nesyri gelecek mi? Ali Koç'tan dikkat çeken açıklama Ferdi Kadıoğlu gidecek mi En-Nesyri gelecek mi? Ali Koç'tan dikkat... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURU

Çiftin maç öncesi görüntülü konuşması, sosyal medyada hayranlarından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. "Adam hanımcı çıktı", "Şans meleğini aramış", "Sevgili duası diye bir şey var" ve "Deli gibi kıskandık" gibi yorumlar, çiftin aşkına duyulan ilgiyi gözler önüne serdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading