Yandex Metrica

TFF'den Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop açıklaması! İstifa gelişmesi yankı uyandırdı

TFF'den Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop açıklaması! İstifa gelişmesi yankı uyandırdı

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, son zamanlarda görevden istifa edecekleri iddia edilen Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop hakkında konuştu.

Spor

23.01.2024, 22:15

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve milli takımlar sorumlusu Hamit Altıntop'un yakın zamanda görevden ayrılacağı iddia edilmişti.

Anadolu Ajansı'na konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, iki isimle devam edileceğini belirtti.

Alman teknik adam Stefan Kuntz'un uzun vadeli bir plan çerçevesinde getirildiği belirten Mehmet Büyükekşi, "Günlük kararlar bize fayda sağlamaz. 2002'den bu yana hiçbir teknik direktörümüz sözleşme süresini tamamlayamamış. Bir takım tazminatlar ödenmiş. Biz sabırsız bir milletiz. Biz de hataları gördük. Gerekli uyarıları yaptık. Hocamızla devam ediyoruz. İnşallah başarılı olur. Hocamız da Ümit Milli Takım ile Avrupa şampiyonu olmuş başarılı bir hoca. Gençlere önem veren bir ülke. İnşallah Türkiye ile başarılı olacak. Onun başarısı bizim başarımız olacak. Sistem olarak onun geçmişteki başarılarını buraya uyarlayabilse ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den göndermeli paylaşım: Hurdacı ve Batman maskesi Fenerbahçe'den göndermeli paylaşım: Hurdacı ve Batman maskesi Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN HAMİT ALTINTOP AÇIKLAMASI

Hamit Altıntop'un göreviyle ilgili olarak da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hamit Altıntop'un ayrılması konusunda da bir şey konuşmadık. Göreve başlayalı dört ay oldu. Çok az ve hızlı karar verme konusunda biraz daha farklı düşünüyoruz. olayları görmemiz lazım. Bir seferlik bir başarı ve başarısızlıkla ilgili karar almamamız lazım. görevine devam ediyor. Herhangi bir sportif direktörlük gibi bir şey söz konusu değil" görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading