Yandex Metrica

TFF'de flaş istifa: Çözümün bir parçası olamadım!

TFF'de flaş istifa: Çözümün bir parçası olamadım!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Papatya, yaşanan aksaklıkların çözümünde rol alamadığını belirterek kararını duyurdu.

Spor

26.03.2024, 00:28

Türkiye Futbol Federasyonu'nda önemli bir istifa yaşandı. Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Papatya'nın istifasının arkasında, genel işleyişteki aksaklıkların giderilememesi ve çözüm sürecine katkı sağlayamaması olduğunu açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Son şampiyon Manchester City veda etti Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Son şampiyon Manchester City veda etti Haberi Görüntüle

PAPATYA'NIN AÇIKLAMASI

Papatya, istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Haziran 2022'den beri büyük bir gurur ve özveri ile yürüttüğüm 1. Lig'den Sorumlu TFF YK üyeliğinden ve oluşturduğumuz Fair Play ile diğer tüm alt komitelerden 14 Mart 2024 itibarıyla istifa etmiş bulunuyorum. Genel ve sorumluluk alanımdaki işleyişlerdeki aksaklıkların giderilememesi ve çözümün bir parçası olamamamdan dolayı bu kararı almış bulunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş ve tazminatları açıklandı Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş... Haberi Görüntüle

TEŞEKKÜR ETTİ

Papatya ayrıca görev sürecinde iş birliği yaptığı tüm komite üyelerine, TFF personeline ve kulüp başkanlarına teşekkürlerini iletti. Mehmet Büyükekşi'ye ve TFF Yönetim Kurulu üyelerine de başarılar diledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading