Yandex Metrica

TFF Başkanı'ndan flaş Süper Kupa açıklaması: Final ertelenecek mi?

TFF Başkanı'ndan flaş Süper Kupa açıklaması: Final ertelenecek mi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 7 Nisan'da oynanacak şekilde tarihi kararlaştırılan Süper Kupa final maçı için Fenerbahçe'den bir erteleme talebi geldiğini kamuoyuna duyurdu.

Spor

23.03.2024, 03:06

Fenerbahçe yoğun maç trafiğinden dolayı Süper Kupa maçına yönelik daha önce açıklamalarda bulunmuştu. Ali Koç tarafından yapılan açıklamada "Konferans Ligi'nde çeyrek finale kalmamız durumunda Süper Kupa için erteleme talebimizi rakimizde kabul ederse TFF'ye ileteceğiz" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Haberi Görüntüle

ERTELEME TALEP EDİLDİ

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale kalmasının ardından Fenerbahçe Süper Kupa erteleme talebini TFF'ye ilettiğini Mehmet Büyükekşi duyurdu ve konuya yönelik açıklamada bulundu.

SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü... Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ AÇIKLADI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa final karşılaşmasının ertelenmesine yönelik Fenerbahçe'den bir talep geldiğini belirterek "Süper Kupa için Fenerbahçe'den bir talep geldi, değerlendiriyoruz. Şu anda 6 Nisan tarihi söz konusu değil." şeklinde açıklama yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading